Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 10. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Darbā var nākt kādas pārmaiņas, kas ļaus izvirzīties un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Sargies no stresa un nemaini norunas bez nopietna pamatojuma.

VĒRSIS

Daudz kas atkarīgs no emocijām, tāpēc vēlama pozitīva pieeja arī sarežģītās situācijās, kad liekas – tiešām viss ir slikti. Svarīgi ieklausīties partneros un respektēt viņu viedokli.

DVĪŅI

Šodien ar pilnu atdevi jāmetas darbos. Ir labs laiks, lai parādītu savas profesionālas spējas un virzītos pa karjeras kāpnēm. Liela nozīme radošai pieejai.

VĒZIS

Smaidi un cilvēki tev uzsmaidīs pretī. Laba diena gan lietišķo kontaktu veidošanai, gan nesteidzīgām sarunām ar tuviem cilvēkiem ārpus darba laika.

LAUVA

Darbā ies diezgan nemierīgi. Var rasties strīdus situācijas, no kurām ieteicams turēties tālāk. Apvaldi vēlmi pateikt visiem visu. Ja vien kāds nav jāaizstāv.

JAUNAVA

Būs daudz pienākumu, veidosies noderīgi lietišķie kontakti un pavērsies jaunas iespējas. Neej par šķīrēju svešos strīdos, it īpaši tad, ja nav skaidrs, kas tur notiek. Bieži vien patiesība ir kaut kur pa vidu.

SVARI

Darbs prasīs iedvesmu un darbošanos ārpus tradicionāliem „rāmjiem”. Ļauj vaļu fantāzijai un strādā radoši. Jo vairāk ideju, jo labākas iespējas nopelnīt.

SKORPIONS

Laba diena, lai paveiktu darbus, kas kādu brīdi iekavējušies. Ja jūti, ka uz kolēģiem vai darījumu partneriem tā īsti paļauties nevar, izdari visu pats. Tā drošāk.

STRĒLNIEKS

Naudas lietās kaut kas var aizkavēties, tomēr ir labs laiks, lai liktu pamatus peļņai nākotnē. Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai jauna informācija par tavas nozares aktualitātēm pasaulē.

MEŽĀZIS

Nebūtu vēlams uzsākt jaunus projektus, tāpat arī darīšanas iestādēs vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Sirdslietās iespējamas pozitīvas pārmaiņas, gaisā virmo mīlestība.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī ir darba diena, atrodi kaut nedaudz laika vienatnei, lai sakārtotu domas. Būs jaunas atziņas par to, kas un kā labāk darāms profesionālajā jomā.

ZIVIS

Vajadzētu būt apdomīgam un taupīgam naudas lietās. Nepērc mantas, kas šobrīd nav īsti nepieciešamas. Dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus, tikai nav zināms kur un kā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu