Aktieris Ģirts Krūmiņš pametis štata vietu Jaunajā Rīgas teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jaunā Rīgas teātra aktieris Ģirts Krūmiņš
Jaunā Rīgas teātra aktieris Ģirts Krūmiņš Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris Ģirts Krūmiņš (55) nolēmis aiziet no Jaunā Rīgas teātra (JRT) štata, vēsta ziņojums teātra lapā sociālajā tīklā "Facebook".

"Cienām Ģirta vēlmi paplašināt savas profesionālās darba robežas un iegūt vairāk laika daudzveidīgām radošām izpausmēm, kas mudinājusi viņu pieņemt lēmumu aiziet no JRT aktieru štata. Ģirts arī turpmāk piedalīsies jau esošās JRT repertuāra izrādēs, piemēram, "Meklējot spēlmani", "Latviešu mīlestība", "Divpadsmit krēsli", "Dukši", "Bītlu jaunais albums" u. c., kā arī nākotnes projektos un izrādēs," vēsta teātris.

"Pēdējos gados Ģirts Krūmiņš ar savu darbu un talantu ieguvis milzīgu atzinību un novērtējumu gan no skatītājiem, gan teātra profesionāļiem un kolēģiem. Mēs lepojamies un priecājamies par Latvijas Teātra darbinieku savienības piešķirto Harija Liepiņa balvu par spožu aktierdarbu iepriekšējo sezonu laikā. Kopš 1996. gada Ģirts Krūmiņš ir piedalījies vairāk nekā 70 JRT izrādēs," norāda teātris.

Atgādinām, ka nesen aktieris jau pauda, ka jūtas izsmēlis sevi teātrī. 

"Man ir radies jautājums, par ko kļūt nākotnē, ko darīt," viņš teica intervijā žurnālam "Ir", piebilstot, ka varbūt jāaprunājas ar vecāka gadu gājuma kolēģiem - kā viņi rod sevī jaunu enerģiju.

"Jānāk kam jaunam. Gribu realizēt sevi kā personību, izmantot iekšējo potenciālu," viņš teica, piebilstot, ka viņu interesē dzeja un psiholoģija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu