Rūta Dūduma-Ķirse piesaka sevi popmūzikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūta Dūduma-Ķirse
Rūta Dūduma-Ķirse Foto: publicitātes

Sagaidot savu 30. dzimšanas dienu, dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse dāvina sev un klausītājiem vasarīgu singlu "Soli tuvāk".

"Mēs varam darīt vairākas lietas vienlaikus, mākam sev uzkraut daudz pienākumu un tikt ar tiem galā, bet vai to vajag? Ir jāliek savam prātam uz brīdi apstāties, padomāt par vērtībām, atvērt acis un ieraudzīt savus draugus, ģimeni, doties pelnītā atpūtā, baudīt mirkli, nesteidzoties tam pa priekšu..." par dziesmas ideju stāsta Rūta.

Galvenais partneris klipa tapšanā ir kāds tirdzniecības centrs, kur pēdējās filmēšanas ainas filmētas līdz pat plkst.2 naktī. Lielākais pārbaudījums dziedātājai bijis lēciens baseinā ar kuplu kleitu: "Man šķita, ka tas būs viegli, bet kleita sapinās kājās un operatoram nācās sviest glābšanas riņķi. Šāda tipa filmēšanām aktieri vai modeļi trenējas vairākus mēnešus. Tas bija grūti, bet aizraujoši. Kad vēl tik drīz būs iespēja lēkt ar kleitu baseinā!"

Noskaties dziesmas video

Rūta Dūduma-Ķirse plašāk zināma kā džeza dziedātāja, šovu "Izklausies redzēts" un "Dziedošās ģimenes" dalībniece, grupu "Framest" un "Vintāža" soliste. Šā gada februārī mūziķe laida klajā singlu "Plūdi", apvienojoties duetā ar jauno dziedātāju Tomu Kalderauski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu