Sieviete neadekvātā stāvoklī vada auto un vēlāk draud ar pašnāvību

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Tukuma policija

Policistu ikdiena ietver darbu ar dažādiem cilvēkiem. Bieži vien tādiem, kas apdraud ne tikai sevi, bet arī līdzcilvēkus. 8.jūnijā Tukuma policistiem bija darīšana ar BMW X3 vadītāju, kas lielā ātrumā pa Ventspils šoseju brauca līkločos un netālu no Tukuma apļveida krustojuma iekļuva avārijā.

Otrdien, 8. jūnijā, policija saņēma informāciju, ka lielā ātrumā un agresīvi pa Ventspils šoseju pārvietojas kāds BMW X3, taču pirms vadītāja noskaidrošanas jau tika saņemta informācija, ka pirms lokveida krustojuma šis vadītājs ir izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, neievērojot distanci, un ietriecoties priekšā braucošajā mikroautobusā. Par to liecina ieraksts Tukuma policijas Facebook kontā.

Konstatējot negadījuma apstākļus, policisti noskaidroja, ka sieviete, kura vadīja BMW automašīnu, ir 2.26 promiļu reibumā.

Tika sākti administratīvo pārkāpumu procesi par negadījuma izraisīšanu un transportlīdzekļa vadīšanu reibumā.

Tās pašas dienas vakarā policisti saņēma satrauktu zvanu no šīs sievietes radiniekiem par to, ka viņa ir aizgājusi no dzīvesvietas un atsūtījusi īsziņu, ka vēlas izdarīt pašnāvību.

Pēc trīs stundu intensīvas meklēšanas policistiem izdevās atrast šo sievieti uz ielas Tukumā un nodot viņu mediķu aprūpē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu