Eilands vēršas pie nevakcinētajiem cilvēkiem, kuri viņam pārmetot "diskrimināciju" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands Foto: publicitātes

Mūziķa Ralfa Eilanda un humorista, Radio SWH ētera balss Kaspara Breidaka komēdija-koncerts "Mēs jūs mīlam" ir viens no sešiem pilotprojektiem, kura mērķis būs pārbaudīt digitālā Covid-19 sertifikāta lietošanu, kā arī gaidāmos publisko pasākumu atvieglojumus. Pēc pasākuma izziņošanas Eilands saskāries ar negācijām no cilvēkiem, kuriem nav Covid-19 sertifikāta.

Kā zināms, digitālais Covid-19 sertifikāts apliecina vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas faktu.

Eilands vietnē "Twitter" raksta, ka saņēmis vairākas negatīvas ziņas no tiem, kuri neatbilst Covid-19 sertifikāta iegūšanas kritērijiem.

"Kopš “Mēs Jūs Mīlam: Pilotprojekts” izziņošanas esmu saņēmis vairākas ziņas no nevakcinētiem cilvēkiem, ka es viņus “diskriminēju”. Vēlos atbildēt publiski tā, lai visiem būtu skaidrs," iesāk Eilands.

Viņš turpina: "Ar šādiem jautājumiem lūdzu vērsties pie valdības, ne pie manis, jo es esmu tikai izpildītājs. Ja kaut kad būšu valdībā (šaubos), tad atbildēšu un šo jautājumu arī risināšu." 

"Vērsties ar runām par “diskrimināciju” pie čaļa, kuram vairāk kā gadu bija liegums normāli strādāt un pelnīt, manuprāt, īsti riktīgi nav," nobeigumā raksta Eilands.

Jau vēstīts, ka kultūras pilotprojektu mērķis ir izstrādāt un pārbaudīt praksē priekšnosacījumus drošai un ekonomiski pamatotai kultūras un izklaides nozaru darbības atsākšanai, kā arī pārtraukt kultūras nozares dīkstāvi.

Kopumā plānots izmēģināt sešus pilotprojektus četrās iestādēs - 10. jūnijā tiks izmēģināti divi kino seansi "Forum Cinemas" kinoteātrī," 11. jūnijā - brīvdabas koncerts Dzintaru koncertzālē, 12. jūnijā - divas teātra izrādes Valmieras drāmas teātrī, bet 13. jūnijā - izrāde īpaši izbūvētā āra terasē kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu