Jaunais trends „Pop it“- rotaļlieta, kas palīdz samazināt stresu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kad pasauli piemeklēja pandēmija, daudziem cilvēkiem bija jāpielāgojas jaunam darba vai mācību režīmam. Kaut arī daži priecājās, ka ikdienā vairs nav jātērē laiku braucienam uz darbu un atrada vairāk laika sev vai ģimenei, citi pavisam drīz sajuta palielinātu nogurumu un stresu, kas saglabājās arī pēc darba stundām.

Kaut arī jaunie apstākļi ir noveduši pie produktīvāka darba, dienas beigās daudzi jūtas noguruši un nespēj atpūsties. To lielā mērā ietekmē arī fakts, ka, strādājot mājās, daudzi aizmirst ievērot regulārus pārtraukumus, ir pārstrādājušies, nedot sev iespēju atpūsties.

Viens no veidiem, kā mazināt stresu un nezaudēt produktivitāti - veikt īsus pārtraukumus darbā. Tā sauktie "mikro" pārtraukumi var uzlabot koncentrēšanās spējas, mazināt stresu un padarīt darbu daudz patīkamāku. Tie var būt ne tikai ātra tējas tasīte vai neliela pastaiga cauri mājām. Iespējams, jums izdosies atbrīvoties no stresa ar pasaulē populāro rotaļlietu „Pop it“.

Foto: Publicitātes foto

Jauns fenomens

Pasaulē ir parādījušās jaunas antistresa rotaļlietas "Pop it", kas ļoti ātri kļuva populāras, jo tās ir lielisks veids, kā uz īsu brīdi atmest rūpes un kontrolēt dienas laikā gūto stresu. Vizuāli rotaļlieta atgādina labi zināmo burbuļplēvi, ko izmanto trauslu vai līdzīgu preču iesaiņojumam. Rotaļlietai ir rindas ar burbuļiem kurus var iespiest, un, iespiežot visus burbuļus vienā pusē, jūs vienkārši to apgriežat uz otru pusi un sākat no jauna.

Pēc uzņēmuma “ABC rotaļlietas” ekspertu domām, spēle ir lieliski piemērota arī pieaugušajiem, kas meklē veidus kā līdzsvarot savu darba dienu un novērst pārmērīga stresa uzkrāšanos.

Reizēm ir tā, ka mums nav laika, lai nedaudz atpūstos vai izietu pastaigāties, bet šādā veidā mēs sev nodarām pāri, vēl jo vairāk, kad nogurstot pasliktinās spēja koncentrēties un turpināt produktīvu darbu. „Pop it“ tā ir jautra spēle, kas palīdz koncentrēties uz bieži nepieciešamo piecu minūšu pārtraukumu, neatstājot savu darba vietu.

Rotaļlieta ir izgatavota no silikona, tāpēc to var ātri un viegli notīrīt un dezinficēt, kas novērš dažādu netīrumu uzkrāšanos un palīdz uzturēt sakoptu un tīru darba vietu.

Gan pieaugušajiem, gan bērniem

Jautra spēle var palīdzēt mazināt stresu ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, kam pandēmijas laikā arī bija jāpielāgojas jaunai realitātei un jāturpina izglītība attālināti vairāk nekā gadu. Atdalīšanās no klasesbiedriem un skolas burzmas ir izraisījusi to, ka bērni jūtas daudz saspringtāki un noraizējušies par situāciju.

Spēle palīdz koncentrēties uz vienu uzdevumu - burbuļu iespiešanu. Uzmanības koncentrēšana tik vienkāršam procesam ļauj prātam nedaudz attālināties no stresa un negatīvajām emocijām.

„Pop it ” rotaļlietas mēdz būt dažādās formās un krāsās, tāpēc bērni viegli izvēlēsies sev tīkamāko un varēs sākt klikšķināt. Ilgtermiņā rotaļlieta palīdz kontrolēt bērnu piedzīvoto uztraukumu un mazina stresu.

Šobrīd „Pop it“ rotaļlietas ir pieejamas arī internetviekalā “ABC rotaļlietas”.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu