Nacionālā opera durvis skatītājiem vērs jūlija sākumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basbaritons Egils Siliņš uzstājas festivāla "Summertime - aicina Inese Galante" koncertā "Bel Canto dzīres ar Inesi Galanti" Dzintaru koncertzālē.
Basbaritons Egils Siliņš uzstājas festivāla "Summertime - aicina Inese Galante" koncertā "Bel Canto dzīres ar Inesi Galanti" Dzintaru koncertzālē. Foto: Ieva Čīka/LETA

Jūlija sākumā durvis skatītājiem atkal vērs Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB), rīkojot Galā koncertu "Operas zvaigžņu vasara", informē LNOB pārstāve Irbe Treile.

Koncerts norisināsies 4. jūlijā.

Pirmo reizi Latvijā viesosies viens no pasaulē izcilākajiem tenoriem Pjotrs Bečala un prestižā konkursa "Operalia 2019" uzvarētāja Adriana Gonsalesa. Kopā ar viņiem koncertā dziedās arī pasaulslavenais basbaritons, LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš un LNOB solisti Tatjana Trenogina, Ilona Bagele, Mihails Čuļpajevs un Rinalds Kandalincevs. Koncerta muzikālais vadītājs būs LNOB galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš, bet koncerta režisore - Dace Volfarte.

Par koncerta spēles laukumu kļūs visa opernama Lielā zāle, līdz ar to publikai tā būs ne vien atkalsatikšanās ar opermākslu un spožākajām zvaigznēm, bet arī iespēja baudīt koncertu no neierasta skatupunkta - sēdvietas tiks izvietotas uz skatuves, bet koncerta scenogrāfiju veidos greznais zāles interjers.

LNOB lūdz skatītājus ņemt vērā, ka pasākumu apmeklējuma nosacījumi ir atkarīgi no valdības noteikumiem, kas epidemioloģiskās situācijas dēļ var mainīties. No 15. jūnija publiskus pasākumus drīkst apmeklēt personas, kam ir derīgs Covid-19 sertifikāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu