Meitenes uz dēļiem atgriežas ar 2. sezonu

"Beibe" (Betty) Foto: HBO
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc skatītāju atzinīgi vērtētās HBO pusaudžu un jauniešu seriāla "Beibe" (Betty) pirmās sezonas pie skatītājiem atgriežas seriāla ilgi gaidītā otrā sezona, kura gandrīz dokumentālā manierē ataino Manhetenas meiteņu-skeiteru grupiņas ikdienu.

Tā aicina aizraujošā piedzīvojumā, sekojot stāsta turpinājumam par piecām meitenēm, kuras, pieaugot un pamazām iepazīstot savu sievišķību, pierāda sevi Ņujorkas skeitborda pasaulē. Tā ir vide, kurā dominē vīrieši. Līdzīgi kā seriāla pirmo sezonu, arī jauno sezonu veidos sešas sērijas, un tas skatāms "LMT Viedtelevīzijā".

Režisore Kristela Mosela (Sierra Ditson "Crystal" Moselle) jau iepriekš bija pievērsusies šai tēmai - pirms dažiem gadiem klajā nāca viņas pilnmetrāžas filma "Skate Kitchen" ("Skeita virtuve"), kas arīdzan vēstīja par Ņujorkas skeiterēm.

Interesants ir režisores un meiteņu iepazīšanās stāsts - meitenes ar skrituļdēļiem padusē un Mosela iepazinās metro vilcienā Bruklinā. Vispirms režisore pierunāja meitenes filmēties nelielā īsfilmā "That One Day" (2016. gads), un vēlāk jau tapa filma "Skate Kitchen" un arī seriāls.

"Beibe" (Betty)
"Beibe" (Betty) Foto: HBO

Komēdijseriāla pirmajā sezonā skatītāji tika iepazīstināti ar jaunu, pašpārliecinātu un brīvību alkstošu pusaugu meiteņu grupu. Viņu galvenā aizraušanās ir traukšanās ar skrituļdēļiem pa Ņujorkas ielām. Vēloties sekot tikai saviem noteikumiem, meitenēm nākas saskarties ar skeptiski noskaņotiem puišiem, kas pārstāv Ņujorkas skeitborda pasauli. Arī seriāla nosaukums ir radies no izsmejošas piezīmes, ko kādā no epizodēm viens puisis velta meitenēm, kad tās ar saviem skrituļdēļiem uzdrošinās iebraukt pie viņiem zālienā.

"Beibe" (Betty)
"Beibe" (Betty) Foto: HBO

Seriāla pirmā sezona vēstīja par mūsdienīgu jauniešu dinamisko dzīvi Ņujorkā pandēmijas priekšvakarā, bet otrās sezonas notikumi attīstās Covid-19 ēnā. Karantīnas apstākļu ierobežoti un globālo izmaiņu ietekmēti, jaunieši pieļauj daudz kļūdu, kuras vēlāk nākas risināt. Vienlaikus soli pa solim meitenes satuvinās ar puišiem, un viņi kļūst par sabiedrotajiem, veidojot vienotu domubiedru grupu kopēju nākotnes interešu vārdā. Katra no meitenēm seriāla gaitā sastopas arī ar pārdzīvojumiem pirmās mīlestības dēļ, kā arī pandēmijas ierobežojumu laikā sāk darba meklējumus.

Seriāla otrās sezonas reklāmas rullītis.

Seriālā "Beibe" atainotie jaunieši spilgti ilustrē Z paaudzes dzīves stilu un skatījumu uz ikdienišķām lietām. Seriālā ir filmējušies vairāki filmas "Skeita virtuve" aktieri. Viņi skatāmi arī komēdijseriāla jaunajā sezonā.

Seriāla "Beibe" otrā sezona pieejama no 12. jūnija.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu