Svētdienas horoskops: jūra, jūra, jūra!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 13. jūnijā. 

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS

Nevar saprast – saimniekot mājās vai doties kādā izbraucienā? Vispār jau var paspēt visu. Un vēl arī ar draugiem sazināties. Auna enerģija ir kā mūžīgais dzinējs.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, domas jau pie nākamās nedēļas darbiem, bet vajag vēl izbaudīt brīvdienu. Sēdies mašīna vai uz divriteņa un paceļo pa sakaistām un interesantām vietām.

DVĪŅI

„Pilsēta cilvēkiem!” – tev šis sauklis ir ļoti pa prātam. Gribēsies tāpat bez konkrēta mērķa paklejot pa pilsētu, piesēst kādā āra kafejnīcā un baudīt vasariņu.

VĒZIS

Diena kā radīta atpūtai. Vislabāk pie dabas un ūdeņiem. Ideālā variantā jūras mala, bet var arī pie upes vai ezera. Jāizvēdina galva, jo jaunajā nedēļā daudz darbu.

LAUVA

Tāds filozofisks miers un pārdomas par dzīvi. Labprāt atpūtīsies dīvānā vai sauļošanās krēslā un diskutēsi par globālām tēmām. Ja ne ar mājiniekiem, tad sociālajos tīklos.

JAUNAVA

Ģimene ir pats svarīgākais, tāpēc šo dienu vajadzētu veltīt saviem mīļajiem. Kopā kaut kur aizbraukt, apciemot vai sazināties attālināti ar vecākās paaudzes radiniekiem.

SVARI

Var aktualizēties pedagoģiskie jautājumi. Ja mājās skolasbērni, pārskatīsi ziņu portālus – kādi jaunumi gaidāmi līdz ar ministru maiņu. Vai arī – pats meklēsi mācību iespējas.

SKORPIONS

Iespējams, kaut kas jāsakārto sirdslietās. Izrunājies ar otro pusīti un esi gatavs kaut ko darīt citādāk. Brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu, stabilu attiecību veidošanai.

STRĒLNIEKS

Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai un dzīve var uzdāvāt burvīgus, romantiskus piedzīvojumus. Pāriem derētu izrauties no ikdienības, kaut kur aizbraukt, izbaudīt romantiku.

MEŽĀZIS

Kurš ir apsējis priekšautu un jau no paša rīta virtuvē traukus šķindina? Mežāzim šodien saimniecības diena. Kulinārijas eksperimenti, uzkopšanas darbi. Laiks paskries ātri.

ŪDENSVĪRS

Nesatraucies par lietām, ko nevari mainīt un mēģini vairāk saskatīt gaišās krāsas. Ieklausies citu viedokļos un izrādi toleranci pret atšķirīgiem uzskatiem.

ZIVIS

Dzīve jātver vieglāk un jāatver sirds vasaras vakaru romantiskajām noskaņām. Kāds savā otrajā pusītē saskatīs jaunas personības šķautnes, kādām dzīve uzdāvās aizraujošu iepazīšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu