"Kur palikuši visi labie vīrieši? Kāpēc vīrieši nevēlas veidot attiecības? Vai stipras sievietes biedē vīriešus, tāpēc esmu viena?" - tādus un līdzīgus jautājumus daiļā dzimuma pārstāves arvien biežāk uzdod gan sev, gan sabiedrībai.

MGTOW četri līmeņi un #Metoo kā indikators

Pirmā līmeņa MGTOW mācekļi aprobežojas ar solījumu sev, ka neveidos ilgstošas, nopietnas, monogāmas attiecības, atteiksies no laulības un bērnu radīšanas.

Ja arī sava ceļa gājējs izlemj par labu attiecībām ar sievieti, tad tajās tiek saglabāta veselīga emocionālā distance un vīrietis nekļūst par sievietes kontroles un manipulāciju objektu. Ir pieļaujamas īslaicīgas attiecības, sekss un izklaide.

Otrajā līmenī notiek atteikšanās arī no izklaides un īslaicīgiem romāniņiem, daudzi no MGTOW, līdzīgi kā radikālās feministes, iesaka praktizēt celibātu un aizmirst par pornogrāfiju, lai neatbalstītu seksa darbinieces - sievietes.

Trešais līmenis sevī ietver ne tikai partnerattiecību ignorēšanu, bet arī ierobežojošas ekonomiskās darbības, piemēram, samazināt nodokļos nomaksātās summas līdz minimumam, lai šī nauda netiktu sievietēm, kuras dzīvo no pabalstiem. Atšķirībā no radikālajām feministēm, kuras dažādas valsts institūcijas redz kā patriarhālas, MGTOW ir pārliecināti, ka tās strādā tieši sieviešu labā.

Un tad nāk episkais ceturtais līmenis, kas...

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp