Kardašjana atklāj patieso iemeslu, kādēļ izjuka viņas laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana un Kanje Vests
Kima Kardašjana un Kanje Vests Foto: AFP/SCANPIX

Realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" noslēdzošajā sērijā Kima Kardašjana atklāja patieso iemeslu, kas noveda pie viņas šķiršanās no vīra un viņas četru bērnu tēva Kanjes Vesta.

Kardašjana savai mātei Krisai Dženerei pastāstīja, ka viņa savā laulībā jutusies nelaimīga, jo viņai pietrūka "mazo lietiņu", kuru, viņasprāt, vajadzētu būt ikkatram pārim.

"Es gribu kādu, ar kuru man ir līdzīgas intereses." Viņa atzina, ka apskauž savas māsas Hlojas attiecības ar basketbolistu Tristanu Tomsonu, jo viņi pandēmijas laikā spēja uzlabot savas attiecības.

"Es gribu kādu, kurš ar mani grib kopā sportot. Es nodomāju: "Oho, man šo mazo lietiņu nav."" Man ir visas lielās lietas - man ir viss ekstravagantais, ko vien var iedomāties. Es to zinu un par to esmu pateicīga. Bet, manuprāt, es esmu gatava šīm mazajām pieredzēm, kuras man nozīmēs ļoti daudz," atzina viņa.

"Es nekad nebiju aizdomājusies, cik vientuļa esmu. Es vienmēr domāju: "Tas ir normāli - man ir mani bērni. Mans vīrs ceļo no štata uz štatu, un es esmu šajā "karuselī" kopā ar viņu." Un es ar to biju mierā. Taču, sasniedzot 40 gadu vecumu, es sapratu - nē, es negribu vīru, kurš dzīvo citā štatā." 

"Tad es sapratu, ka, dzīvojot šķirti, mēs saprotamies vislabāk. Bet tas ir skumji, un es to nevēlos." 

Kardašjana piebilda, ka apmeklē terapeitu. "Esmu patīkami satraukta. Pamostoties savos 40 gados, es gribu prieku. Es apzinos, ka nevar visu laiku būt priecīgs, bet, ja es tāda varētu būt lielāko daļu sava laika, tas ir viss, ko vēlos. Vienalga, ko man tas prasa. Es vēlos prieku." 

Kā zināms, runas par pāra laulības izjukšanu izskanēja šā gada sākumā. Kardašjana un Vests apprecējās 2014. gadā. Abi ir vecāki četriem bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu