Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos viens bojāgājušais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: tommaso79, Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājis bojā viens cilvēks, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušo reģistrēts Zemgalē.

Tāpat kopumā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 10 cilvēki, no tiem viens ir velosipēdists. Rīgas reģionā cietuši trīs cilvēki, Zemgalē pieci, bet Latgalē divi, no tiem viens velosipēdists.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, no tiem septiņi bija ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 28 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 13, Vidzemē - 12, Kurzemē un Latgalē katrā notikušas pa deviņām avārijām, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti seši dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs, Latgalē apturēti seši šoferi par spēkrata vadīšanu alkohola reibumā, bet Vidzemē un Kurzemē katrā pa vienam.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 243 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet vienu par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 494 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu