Repa mākslinieks Eliots izdod soloalbumu "Stulbais reps"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eliots
Eliots Foto: publicitātes

Pēc ilga pārtraukuma publikas ausis ir sasniedzis jauns Latvijas repa veterāna Eliota albums "Stulbais reps".

Eliots savulaik darbojies apvienībā PKI kopā ar Arturu Skuteli, Ansi Kolmani un Edavārdiem, joprojām aktīvi piedalās projektā "Singapūras satīns". 

Nesenākais Eliota solo izdevums - miksteips "Stāvvieta" dienas gaismu ieraudzīja tālajā 2010. gadā. Vairāk nekā gadu desmitu ilgie sevis kā solomākslinieka meklējumi beidzot ir rezultējušies ar vienpadsmit dziesmu izlasi.

"Stulbais reps"
"Stulbais reps" Foto: publicitātes

"Kāpēc “stulbais”? Laikā, kad es ar to sāku nodarboties, reps reti kuram likās “gudra” izvēle. Reperus neviens neuztvēra nopietni, un bieži vien tam bija pamatoti iemesli. Manuprāt, bez kārtīgas pašironijas devas nevar uztaisīt ne baudāmu mākslu, ne prikolu. Es cenšos taisīt abus vienlaicīgi," albuma saturu komentē Eliots.

Albumā piedalās arī citi repa mākslinieki - Eliota grupas biedri no “Singapūras satīna” Jānis Krīvēns, jeb Krivenchy, kā arī Kristaps Strūbergs jeb Sushi Takeout, xantikvariāts no jaunās repa apvienības “Banda banda”, kā arī divi Eliota ilggadējie biedri un veterāni repa gaitās Melikols un Ansis Kolmanis, pazīstams ar skatuves vārdu ansis. Divi pēdējie, kā arī xantikvariāts dzirdami albumā iekļautajā singla “Labenieks” g-mix versijā, kas kalpo par albuma bonusa skaņdarbs.

Pavadījumus dziesmām veidojuši tādi latviešu bītmeikeri kā NiklāvZ, Sushi Takeout, KayJay, Teacha, kā arī rolands če. Albuma galvenais producents ir rolands če, taču roku pie tā skanējuma vietām pielikuši arī Ansis Kolmanis un Sushi Takeout. “Stulbā repa” vizuālo identitāti un albuma vāciņu veidojusi māksliniece Terēze Strādniece.

Albums šobrīd ir pieejams visos lielākajos straumēšanas servisos.

Noklausies! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu