Sestdienas horoskops: Kas tā par sestdienu, ka jāstrādā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 19. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Kas tā par sestdienu, ka jāstrādā! Auns nobubinās un ķersies pie darba. Šodien jābūt apdomīgam tēriņos. It sevišķi, veicot vairākus pirkumus internetā.

VĒRSIS

Vērsi šodien iedvesmos doma, ka jaunnedēļ gaidāmas garas, garas brīvdienas. Šīs sestdienas strādāšana drīzāk būs lēnīga, jo galvā rosīsies atpūtas plāni.

DVĪŅI

Profesionāla pieeja palīdzēs atrisināt sarežģītus jautājumus. Darba būs daudz un nekam citam laika neatliks. Lai vakarā nav jādomā par saimnieciskām lietām, pasūti vakariņas ar piegādi.

VĒZIS

Prāts atvērts zināšanām. Ķeries pie mācībām, ievāc noderīgu informāciju, lasi, izglītojies. Vasara ir Vēžu laiks, un tu esi uz tā viļņa, kad var paveikt lielas lietas.

LAUVA

Iegūsi domubiedrus, būsi notikumu centrā un cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī. Taču neuzskati to par vienīgo pareizo – ievāc pēc iespējas vairāk informācijas.

JAUNAVA

Čaklajai Jaunavai šodien strādāšana nebūs prātā. Skatīsies uz darbu gūzmu un domāsi – kā ar šo visu tikt galā? Atstāj kaut ko uz vēlāku laiku, pasaule bojā neaizies.

SVARI

Labas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā. Pienākumi būs nopietni un atbildīgi, taču tie var pavērt jaunus, vēl nezināmus ceļus. Kas neriskē – nedzer šampanieti!

SKORPIONS

Vislabākās atziņas un situāciju risinājumi radīsies vienatnē. Kaut arī darba diena, atrodi laiku sev un ieklausies iekšējā balsī. Intuīcija palīdzēs izprast notikumus un cilvēku rīcības motīvus.

STRĒLNIEKS

Nebīsties pieņemt drosmīgus lēmumus, jo pārmaiņas nāks par labu. Iespējams kāds piedāvājums saistībā ar ārzemēm. Piemērots brīdis ceļojumu plānošanai nākotnē, kad pasaule būs vairāk atvērta.

MEŽĀZIS

Svarīgos darba jautājumus risini vai uzraugi pats personīgi, tā drošāk. Vakarā pievērsies mājas darbiem un palutini savus mīļos. Mājās sirsnība un labestība.

ŪDENSVĪRS

Darbs prasīs radošu iedvesmu, un tās tev netrūks. Finanšu jautājumos gan jābūt apdomīgam. Plāno izdevumus un netērējies par ekskluzīviem, dārgiem pirkumiem.

ZIVIS

Daudz enerģijas paņems darbs. Paredzamas tiešsaistes tikšanās, sarunas un projektu apspriešanas. Vakarpusē nolemsi, ka sevi jāapbalvo ar kādu stilīgu pirkumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu