Kā atrast idejas gardām receptēm, ja beigusies iedvesma?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ir darba dienas beigas, un jau atkal jādomā, kā atjaunot enerģijas daudzumu ķermenī. Proti, jāizdomā, ko ēst. Itin bieži pēc intensīvas darba dienas plānot, kā ledusskapī atlikušos pārtikas produktus sakombinēt garšīgā, turklāt veselīgā maltītē, negribas nemaz. Tomēr kurkstošais vēders prasa savu, un ļoti iespējams, jāparūpējas, lai arī citi mājinieki būtu paēduši.

Kā vēsta pilnvērtīga uztura zelta likums, cilvēkam ikdienas būtu jāieplāno 5-6 nelielas ēdienreizes, ieskaitot brokastis, pusdienas, vakariņas un divas uzkodas. Nedēļā tās jau ir vismaz 35 ēdienreizes; mēnesī – jau 140. Ko iesākt, ja iedvesma jaunām receptēm beigusies, bet ierastās maltītes jau apnikušas?

Recepšu platforma, kas beidzot atrisina jautājumu: ko ēst?

Ja meklē svaigas idejas gardām un veselīgām maltītēm, kas iepriecinās dažādu gaumju un dzīvesveidu pārstāvjus, noteikti savās digitālajās grāmatzīmēs pievieno jauno recepšu platformu “KO ĒST?”. Tas ir bezmaksas recepšu plānotājs, kur varēsi atrast simtiem ideju ēdienreizēm visai ģimenei – gan visēdājiem, gan veģetāriešiem un vegāniem.

Katru nedēļu “KO ĒST?” platforma tiek papildināta ar sešām jaunām receptēm, ko ērti vari saņemt arī savā e-pastā. Turklāt receptes piemērotas dažādiem gatavotāju līmeņiem, sākot ar iesācējiem līdz īstiem kulinārijas lietpratējiem.

Pat ēdienu virtozi ar daudzu gadu pieredzi mēdz izsmelt savas idejas. Piemēram, kā vēl varētu pagatavot vistas stilbiņus? Pavārs Uģis Veits iesaka tos pasniegt kraukšķīgus kopā ar grilētiem sparģeļiem un diļļu-jogurta mērcīti, kas būs viegla un sabalansēta maltīte vasaras laikā. Ar pilno recepti un pagatavošanas procesu iepazīsties “KO ĒST?” recepšu platformā.

Ērti pieejamas receptes digitālajā laikmetā

Aizvien vairāk cilvēku savu ikdienu plāno viedtālrunī. Arī “KO ĒST?” recepšu platforma pieejama kā mobilā lietotne, un to vari lietot jebkurā brīdī sev ērtākajā veidā – gan datorā, gan mobilajā telefonā. Lai iepirkšanās un gatavošanas procesu atvieglotu vēl vairāk, turpat “KO ĒST?” mobilajā lietotnē ar vienu klikšķi vari pievienot arī produktus iepirkuma sarakstam. Savukārt savas mīļākās receptes vari atzīmēt un saglabāt nākamai reizei, tā veidojot savu personalizēto pavārgrāmatu.

Recepšu platforma “KO ĒST?” ir dāvana, ko, atzīmējot 20 gadu jubileju, “Maxima Latvija” sarūpējusi PALDIES kartes lietotājiem. Tādēļ viss, kas nepieciešams, lai bez maksas atklātu jaunas receptes un garšas savā ikdienā, ir būt PALDIES lojalitātes programmas dalībniekam un izveidot PALDIES kontu.

Nav jāatklāt Amerika, lai nākamajā ēdienreizē ar maltīti pārsteigtu ne itkai paši sevi, bet arī visu ģimeni. Ir tikai jāpamēģina “KO ĒST?” recepšu platforma. Aplūko receptes savā planšetdatorā, portatīvajā datorā vai lejuplādē mobilo lietotni savā viedtālrunī.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu