Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti 11 dzērājšoferi (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.liepajniekiem.lv

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 11 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un trīs, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi un divi narkotikas lietojuši autovadītāji, Vidzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerti trīs autovadītāji, Kurzemē apturēti divi autovadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu ietekmē, Zemgalē fiksēti divi dzērājšoferi, bet Latgalē - viens.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 227 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet trīs - par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 468 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 139 satiksmes negadījumi, tajos cietuši 30 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu