Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 21. – 27. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Kaut arī darba nedēļa tāda īsa, profesionālajā jomā labs „uzrāviens”. Aktīvais Auns spēs daudz un neviena jūra nebūs par dziļu, neviens kalns par augstu. Enerģijas uzplūdā ķersies arī pie svētku organizēšanas – kā nu šobrīd atļauts. Esi apdomīgs tēriņos, jo ir riski nedēļas beigās attapties, ka bankas kontā vējš svilpo. Ja kādi labi draugi nevarēs būt svētkos klātienē, tad pie ugunskura tiks nolikts dators vai mobilais telefons, lai ballētos attālināti. Kādam ziedēs papardes, kādam iespējama greizsirdības scēna. Bet kopumā Līgovakars lustīgs un saviesīgs.

VĒRSIS

Visu laiku tā sajūta, ka kaut kas ļoti svarīgs palicis neizdarīts. Kaut arī gaisā jāņuzāļu smarža un svētku noskaņas, tev miera nebūs. Pieskatīsi padotos vai kolēģus, gribēsi rīkot sapulci, apspriest paveikto, saplānot pēcsvētku darbus. Ja šāda rosība sniedz sirdsmieru, dari tā. Tikai rēķinies, ka vienā brīdī var izrādīties – birojā vai tiešsaistes sarunu telpā esi palicis viens pats. Kad ar darbiem esi ticis galā, tad ar tādu pat rūpību gatavosies svētkiem. Jābūt kārtīgam mielasta galdam vai līdz malām pilnam piknika grozam.

DVĪŅI

Nedēļas sākumā, tajās divās darba dienās, iespējams paveikt ļoti daudz. Ja ne panākt vēlamo galarezultātu, tad samenedžēt visu tā, lai pēc svētkiem darbi rit raiti un ir rezultāts. Un gandarījums. Ne tikai morālā, bet arī materiālā izteiksmē. Finanšu tēmai un risinājumiem šobrīd labvēlīgs laiks. Zāļu vakaru, iespējams, gaidīsi

bez īpaša entuziasma. Dvīņiem tīk sabiedrība, burziņi un gribētos arī vienu kārtīgu zaļumballi! Bet – var jau arī pasēdēt pie ugunskura un ienirt interneta dzīlēs, kur droši vien rādīs kādus lielkoncertus no iepriekšējiem gadiem.

VĒZIS

Ja darba nedēļā ir tikai divas dienas, tad apdomīgajam un bieži vien lēnīgajam Vēzim nav nemaz laika ne īsti ieskrieties, ne atvēzēties. Izdari pašu nepieciešamāko, un saplāno darbus pēcsvētku laikam, kad gribēsi straujiem soļiem doties uz priekšu. Jāņi šogad paklusi, bet tas tev būs gluži pa prātam. Jauki pasēdēt pašu tuvāko lokā un... Jā!... Un noteikti noskatīties „Limuzīnu Jāņu nakts krāsā”. Protams, jāsapin arī vainagi un galdā jāliek jāņusiers un alus. Tradīcijas – svēta lieta! Pēc tam atpūties un dari to, kas vairo optimismu.

LAUVA

Darba ritmā paliels sajukums un grūti izšķirt, kas šobrīd ir un kas nav svarīgi. Ko mēģināt paveikt nedēļas sākumā un ko atstāt uz vēlāku laiku. Prāts nemierīgs un gribās arī pateikt kādu asāku vārdu. Nevajag. Kolēģi vai darījumu partneri, iespējams, jau noskaņojušies brīvdienām un šobrīd nav ražīgs laiks. Jāņos vislabāk jutīsies kopā ar radu saimi. Ja nav iespēju satikties plašākā lokā, derēs saslēgšanās virtuālā telpā, kur var pievienoties arī tie mīļie cilvēki, kas svešatnē. Brīvajās dienās atpūties, sazinies un parunājies ar draugiem.

JAUNAVA

Pirmajā vietā darbs un arī divās dienās nedēļas sākumā var paveikt daudz. Pienākumi atbildīgi, un, ja kaut kas nenotiks tā, kā iecerēts, var rasties stress. Neiesaisties strīdos un turies tālāk no attiecību skaidrošanas. Jāņos gribēsi redzēt mīļos radiņus un noorganizēt svētkus vislabāko tautisko tradīciju garā. Mielastu, protams, var pasūtīt ar piegādi, bet smeķīgāki ir paša cepti pīrāgi vai pat paša

siets jāņusiers. Kādam krāšņi ziedēs papardes un uzbangos kaislības. Līgonakts maģiskās noskaņas aizraus un iedvesmos.

SVARI

Labs laiks, lai parādītu savas spējas profesionālajā jomā. Kaut arī darba nedēļa īsa, daudz paspēsi. Varbūt pat izlabosi kādas kolēģu kļūdas un atradīsi jaunus risinājumus vecām problēmām. Galvenais – radoša pieeja. Kad viss nokārtots, tad ar mierīgu sirdi vari izbaudīt garās brīvdienas. Pirmajā vietā būs ģimene un savējie. Ar iedvesmu ķersies pie svētku organizēšanas šībrīža iespēju robežās. Gatavosi gardumus, klāsi svētku galdu un izdaiļosi svētku vietu. Svariem tīk skaista un sakārtota vide. Un arī romantiski piedzīvojumi, kas Zāļu vakarā paši tevi var uzmeklēt.

SKORPIONS

Nav auglīgs laiks darbā, biznesā, darījumos. Nopietnajam stratēģim Skorpionam divas dienas ir par maz, lai paveiktu kaut ko būtisku. Tāpēc darbā ilgi neuzkavējies. Izdari pašu nepieciešamāko un – aidā! Ir citas lietas darāmas. Vajadzētu sakārtot mājokli, ja dārzs, tad nopļaut zāli un izravēt dobes, lai jāņubērni neaplīgo. Svētku svinēšanai divas versijas. Viena – mājās labāko tautas tradīciju stilā, otra – sēsties mašīnā vai uz divriteņa un doties pie dabas. Lai arī kuru tu izvēlētos, dzīve var uzdāvāt romantiskus un aizraujošus brīžus sirdslietās.

STRĒLNIEKS

Necenties un nepārcenties, jo šajās divās darba dienās neko īsti pagūt nevar. Izdari, kas jādara – lai sirds mierīga, bet pretī jauniem apvāršņiem varēsi doties pēc brīvdienām. Jāņu svinēšana būs jautrāka un tīkamāka, ja dosies piknikā pie dabas, uz lauku īpašumu vai kopā ar mīļoto noīrēsi namiņu kādā attālā, gleznainā un klusā vietā. Gana daudz kņadas bijis apkārt pēdējā laikā. Pēc svētkiem brīvās dienas noderēs, lai apdarītu saimniecības darbus mājās, apciemotu vai sazinātos ar radiniekiem un pēdējā dienā nedēļas nogalē noskaņotos jaunajai darba nedēļai.

MEŽĀZIS

Šonedēļ nesāc jaunus darbus – pēc garajām brīvdienām atkal viss būs jāsāk no sākuma. Nav labs laiks darījumu sarunām un dažādu dokumentu parakstīšanai. Var gadīties, ka kāds vēršas pie tevis pēc padoma vai atbalsta, tad neliedz to, jo kā zināms: dots devējam atdodas. Varbūt arī tev kādreiz būs tāda vajadzība. Jāņos gribēsies uzklāt baltu galdautu, ienest istabā kādu meiju, uzpīt ozolu vai ziedu vainagu un klusi un mierīgi pasvinēt tautas tradīciju garā. Papardes ziedu tik viegli vis neizdosies atrast. Attiecībās jāgādā par saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Daudz emociju – gan darbā, gan privātajā dzīvē. Apvaldi vēlmi izskaidroties, kašķēties ar svešiem cilvēkiem sociālajos tīklos, aizrādīt kolēģiem un pamācīt mājiniekus. Miers baro, nemiers posta, vēsta sakāmvārds. Ja to ievērosi, dzīve šķitīs krāsaina un dienas ritēs harmonijā. Līgosvētkos nesēdi mājās, bet aizbrauc pie dabas vai apciemo draugus, kam īpašums tā patālāk no pilsētas kņadas. Kādam dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar interesantu cilvēku. Kādam iespēju iepazīt savu otro pusīti kā no jauna, atklāt vēl nezināmas šķautnes.

ZIVIS

Kolēģi grib kašķēties un savērpt mazas intridziņas? Tev tas nav saistoši un jāturas pēc iespējas tālāk. Šīs nedēļas divu dienu laikā darba vidē var izcelties „vētra ūdens glāzē”. Svarīgos jautājumus risini pēc svētkiem. Jāņos pozitīvas emocijas, ja iespējas satikties ar draugiem. Vai vismaz – sazināties tiešsaistē. Arī pie ugunskura gandrīz visur darbojas mobilie sakari. Pērējās brīvdienās labs laiks dažādiem mājas darbiem. Sakārto mājokli, pārskati garderobi, parosies dārzā. Kad rokas darbojas, prāts atpūšas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu