Video Aļona Ostapenko Īstbornā apvaino līnijtiesnesi (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Emocionāli Īstbornas "WTA 500" tenisa turnīra ceturtdaļfināla spēle ceturtdien izvērsās Aļonai Ostapenko, kura apvainoja mača līnijtiesnesi. 

Ostapenko (WTA 43.), kura turnīrā startē ar rīkotāju speciālo ielūgumu, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 1-6, 7-5, 6-2 uzvarēja Krievijas tenisisti Darju Kasatkinu (WTA 34.). 

Otrajā setā pie rezultāta 5-4 Ostapenko zaudēja savu serves geimu un dusmās izkliedza vārdu "kuce". 

Viena no līnijtiesnesēm par to ziņoja spēles paaugstinājuma tiesnesim, kurš Ostapenko aizrādīja. Tenisiste līnijtiesnesi nosauca par "sūdzambībeli", par ko viņa atkal ziņoja. 

"Tas ir sliktākais, uz ko cilvēks ir spējīgs. Ja iespējams, nomainiet viņu. Es negribu redzēt viņas seju. Citādi es kļūšu traka," tiesnesim no soliņa sacīja Ostapenko. 

Tomēr Ostapenko spēja sasniegt pusfinālu, par ko nopelnīja 185 WTA ranga punktus. Cīņā par vietu finālā Latvijas pirmā rakete spēkiem mērosies ar Jeļenu Ribakinu no Kazahstānas (WTA 21.).

Pusfināla mačs varētu sākties ap plkst. 14.30. Abām tenisistēm šī būs otrā savstarpējā spēle. Pirmajā aizpērn Lincas turnīra ceturtdaļfinālā uzvaru divos setos svinēja Ostapenko.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu