Sestdienas horoskops: nepārforsē ar atpūtu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 26. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Labi draugi zelta vērti. Šodien atkal par to pārliecināsies. Ja vajadzīgs padoms, jautā viņiem. Dodoties iepirkties, nepērc to, kas šobrīd nav nepieciešams.

VĒRSIS

Gana svinēts, gana baudīti labumi. Vērsis nodomās, ka derētu uzkāpt uz svariem. Tik traki jau nav, bet kustīgas un sportiskas aktivitātes šodien nāks par labu.

DVĪŅI

Rāmi nesteidzīga diena. Varētu pat teikt, ka atpūšanās no atpūtas Jāņos. Palasi labu grāmatu, noskaties kādu filmu. Nevar vienmēr kaut kur traukties un dzīvot mūžīgā kustībā.

VĒZIS

Jauki pozitīva diena. Labprāt uzklausīsi citus un iejūtīgi izturēsies pret viņu rūpēm un problēmām. Tikai nepieļauj, ka tavu labestību kāds sāk izmantot.

LAUVA

Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem un apspriedīsi aktuālos sabiedriski politiskos jautājumus. Diskusijas spraigas, bet bez strīdiem. Atturies no vēlmes pamācīt.

JAUNAVA

Vēlēsies attiecību stabilitāti un noteiktu lietu kārtību. Ja kaut kas nav pa prātam, tad jāizrunājas un jācenšas situācija mainīt uz labo pusi. Varbūt jāpavērtē arī sava uzvedība un reakcijas dažādas situācijās.

SVARI

Attiecībām par labu nāks kopīgs izbrauciens, laba restorāna vakariņas un mājīgs vakars ugunskura vai sveču gaismā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

SKORPIONS

Ieplāno svarīgus mājas darbus un ķeries klāt! Izmēģini jaunas kulinārijas receptes, rosies dārzā, dodies iepirkties un iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam, lai par to nav jādomā darba nedēļā.

STRĒLNIEKS

Svarīgu lomu spēlēs attiecību tēma. Ja kas risināms, dari to bez liekām emocijām – izrunājies un uzklausi otru cilvēku. Vislabākais doties izrunāties un atpūsties kaut kur ārpus mājām.

MEŽĀZIS

Iespējams, ka šodien vajadzēs risināt privātās dzīves jautājumus. Bet atceries, ka tā tikai tava un otrās pusītes darīšana. Neapspried sirdslietas ar citiem un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas.

ŪDENSVĪRS

Varbūt vajadzēs palīdzēt kādam no ģimenes ar padomu vai praktiski. Attiecībās ar mīļoto jāgādā par saticību. Šobrīd ir īstais laiks manīt situāciju, darīt citādāk un labāk.

ZIVIS

Ieplāno ar savējiem kopīgus mājas darbus un pievakarē kopā dodieties pastaigā vai izbraucienā. Tā smelsies enerģiju jaunajam darba cēlienam, kas diezgan straujiem soļiem jau tuvojas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu