Eds Šīrans un viņa "Sliktie ieradumi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

"Rudais Jēzus" - britu dziedātājs Eds Šīrans atgriežas ar jaunu dziesmu "Bad Habits" ("Slikti ieradumi"), kas no 25. jūnija pieejama visās straumēšanas platformās. Vienlaikus izdots arī dziesmas video, kuru režisējis Deivs Maijers (Dave Mayers).

Pēc ārkārtīgi veiksmīgās un izpārdotās pasaules koncerttūres ”Divide” un pēc meitiņas piedzimšanas, pāris gadus Eds Šīrans bija pagājis nostāk no prožektoru gaismām, taču 25. jūnijā viņš oficiāli ir atgriezies ar jaunu dziesmu. Kā jau ierasts, allaž meklējot jaunus ceļus un pieeju muzikālajai darbībai, Eds publisko kaut ko nedaudz negaidītu, tomēr saglabājot savu izveidoto un tikai viņam raksturīgo rokrakstu.

Jaunā dziesma tapusi kopā ar illgadējiem draugiem un sadarbības partneriem Džoniju Makdeidu (Johnny McDaid), ar kuru iepriekš jau tapusi dziesma "Shape of You".

Jau iepriekš Eds savos sociālo tīklu profilos izvietoja bildes, kurās redzams kā vampīrs un deva pirmās norādes, ka tās varētu būt saistītas ar jauno dziesmu, kas tagad arī atklājas dziesmas "Bad Habits" video, Eds Šīrans tur redzams alter ego – vampīra tēlā.

Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

"Ir laba sajūta atgriezties ar jaunu singlu. Videoklipā vēlējos attēlot sliktos ieradumos izmantojot fantastikas žanru, tāpēc nolēmu, ka tas būs par vampīriem. Bija visai jautri iejusties tēlā, tomēr viena lieta jautri nebija - augstums," par video ideju stāsta Eds.

Noskaties jauno video.

Pagājušā mēnesī "Radio 1 Big Weekend" ietvaros Eds Šīrans uzstājās ar pilno grupas sastāvu, kas tika arī filmēts "Snape Maltings" mākslas kompleksā dzimtajā Safolkā, Anglijā. Kā arī tika atklāti jaunumi par Ipsvičas Futbola klubu – Eds Šīrans kļuvis par tā sponsoru.

Atgādinām, ka Šīrans sniedzis koncertu arī Rīgā, Lucavsalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu