Svētdienas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unspalsh

Horoskops svētdienai, 27. jūnijam. 

AUNS

Šodien uzmanība jāpievērš sirdslietām, izkustēšanās abiem kopā ārpus ierastās vides attiecībām piešķils dzirksti. Mājās vakarā saimniecības darbi, lai sagatavotos jaunajai nedēļai.

VĒRSIS

Ātri gan tās garās brīvdienas būs paskrējušas! Mēģini vēl šodien izbaudīt vaļošanos, aizdoties uz kādu āra terasi satikties ar labāko draugu vai draudzeni.

DVĪŅI

Ja plāno kādas pārmaiņas dzīvē, tad vispirms izvērtē, kas ir un kas nav izdevīgi, un ko vari iegūt un ko pazaudēt. Turklāt sargies no pārsteidzības emociju iespaidā.

VĒZIS

Pirmajā vietā ģimene un savējie. Gribēsi parūpēties par tuviniekiem un palīdzēt, bet atceries: kas par daudz, tas par skādi. Kāds to var uztvert kā iejaukšanos privātajā dzīvē.

LAUVA

Būs daudz enerģijas un strikts viedoklis par visdažādākajiem jautājumiem. Centies būt tolerants un uzklausīt arī citu cilvēku domas. Neplosies sociālajos tīklos.

JAUNAVA

Jāpadomā par attiecību uzprišināšanu, kā arī jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iespējams, atvasītēm būs nepieciešams padoms un atbalsts.

SVARI

Privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām. Pēdējā laikā arvien biežāk esi noķēris sevi pie domas, ka gribētos kaut ko darīt labāk un citādāk. Izrunājies ar savu otro pusīti.

SKORPIONS

Mazliet apstājies, iesmaržo vasaru un izbaudi šo skaisto brīvdienu. Nākamā darba nedēļa, kā allaž ritēs dinamiski un piepildīti, tāpēc jāuzkrāj spēki un enerģija.

STRĒLNIEKS

Nevajadzētu uzskatīt, ka visu zini labāk un pamācīt visus, ar ko šodien satiecies vai sazinies. Sava viedokļa uztiepšana var radīt problēmas, kuras vēlāk grūti risināt.

MEŽĀZIS

Ja pārāk dedzīgi skaidrosi savus dzīves principus, tas var pabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Šodien vari veikt pārtikas pasūtījumus ar piegādi, jo darba nedēļā ar iepirkšanos nebūs laika nodarboties.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par attiecību un mīlestības tēmu. Ja tev ir kādas simpātijas, pasper solīti pretī un ļauj nojaust par savām sajūtām. Ja esi ar kādu kopā – ielūdz mīļoto uz romantisku randiņu.

ZIVIS

Attiecībās pozitīvas emocijas, sirds siltums un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt romantiskas noskaņas, kas nes pus solīti virs zemes. Arī komunikācijā ar draugiem liels pozitīvisms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu