Kas jāzina par mīlēšanos dabā un ūdenī? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Nereti siltā vasaras dienā rodas vēlme mīlas priekus baudīt brīvā dabā. Izrādās, ir dažas vērā ņemamas lietas, ja mīlēties gribas dabā vai pat ūdenī!

Mīlēšanās ūdenī

Pirmkārt jau tas ir bezgala romantiski un uzbudinoši - jūs abi bez drēbēm mēnesnīcā atklātā ūdenī... Šķiet, vai puse sieviešu ir redzējušas ko līdzīgu savās erotiskajās fantāzijās. Otrkārt, ūdenī ķermenis spēj būt bezsvara stāvoklī un jūs viegli varat piepeldēt pie otra un ērti savīties tādās mīlēšanās pozās, kas parastos apstākļos liekas neiespējamas. Piemēram, viņam nebūs problēmu tevi pacelt uz rokām un noturēt tik ilgi, cik jums abiem gribas. Treškārt, tu jūties daudz pārliecinātāka - jo, lai gan esat kaili, ūdens piesedz kādas ķermeņa vietas, kuras tev sagādā kompleksus. Un galu galā ūdens ir tīrākais enerģijas lādiņš un attīrīšanās metode. Pēc seksa ūdenī jums būs otra elpa svinēšanai tālāk!

Ūdens ir lieliska vide, lai dažādotu savu seksuālo dzīvi!

Kā ar infekcijām, grūtniecību, STS?

Atbilde ir īsa - ja vien ūdenstilpe ir samērā tīra, infekciju risks ir minimāls. Satraukumam, ka no ūdens ir iespējams iegūt kādu ginekoloģisku kaiti, nav pamata. Tomēr speciālisti uzsver, ka izņēmums ir seksuāli transmisīvās slimības, ar kurām var saslimt, mīlējoties jebkurā vidē, pozā, ja neizmanto prezervatīvu. Tas pats attiecas uz grūtniecības iestāšanos - ja neizsargāsieties, tā var iestāties, kaut liekas, ka ūdens visu aizskalojis projām... Būtisks faktors -

ja atradīsieties dziļi ūdenī, tad uz prezervatīva drošību nevar paļauties 100%.

Ūdenī prezervatīvs var vienkārši nomaukties, kas ir ne tikai nepatīkami, bet arī var nostādīt neveiklā situācijā abus partnerus.

Nepatīkamais...

Sālsūdens nebūs īstais palīgs baudas sasniegšanai - tas var kairināt un pēcāk izraisīt sūrstēšanu. Tas pats attiecas uz smilšu graudiem, kas var iekļūt makstī un padarīt pasākumu nebaudāmu. Tad jau

labāk maigoties ūdenī, bet pēc tam pārcelties uz iepriekš sagatavotu vietu uz sauszemes.
Walt Stoneburner
Walt Stoneburner Foto: flickr.com

Atceries!

  • Ja esi iedzērusi vai tavs partneris ir kunga dūšā, neriskējiet doties ūdenī - labāk to darīt uz sauszemes! Nepakļaujiet sevi liekam riskam!
  • Tāpat atceries par kontracepciju un izsargāšanās līdzekļiem.
    Ja ir šaubas, iemet somiņā arī avārijas kontracepciju!
  • Kad ļaujaties kaislei, tomēr paskatieties apkārt, kādā ūdenstilpē to darāt. Ne visiem tas ir jāredz, un tāpat jūs var pieķert kārtības sargi!

Pastāsti par savu pieredzi!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu