Svētdienas horoskops: piemērots laiks dārza darbiem!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 4. jūlijam. 

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS

Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecības ar mīļoto un radiniekiem. Jo vairāk laika pavadīsi ar viņiem, jo ciešāk nostiprināsies pārliecība, ka savējie ir spēks un atbalsts.

VĒRSIS

Mājās var izcelties sīkas ķildas. Neieņem spītīgā Vērsīša pozīciju un par katru nieku nesper zemes gaisā. Labāk dodies kopā ar mīļoto un ģimeni uz kādu brīvdabas pasākumu vai kaut kur kopā aizbrauciet.

DVĪŅI

Daudz darīšanu ar radiniekiem. Vajadzēs risināt saimnieciskus jautājumus, atbalstīt, dot padomus un uzklausīt viedokļus. Lai izvēdinātu galvu, pievakarē izkusties ārpus mājas.

VĒZIS

Piemērots laiks dārza darbiem un teritorijas labiekārtošanai. Viss, ko stādīsi un apkopsi, vēlāk krāšņi augs un ziedēs. Ja nepieciešams padoms kādā dzīves situācijā, lūdz to seniem draugiem.

LAUVA

Vislabāk šodien jutīsies mājās – gan saimniekojot, gan atpūšoties. Vari veikt ģenerāltīrīšanu un izmest nevajadzīgās lietas, izrevidēt drēbju skapjus.

JAUNAVA

Sirdslietās, iespējams, iestājies tāds kā pārdomu laiks. Var likties, ka kaut kas jāmaina, bet nevar saprast, kas tieši. Nepieņem vienpersoniskus lēmumus, bet padomā un izrunājies ar mīļoto.

SVARI

Uzsmaidi un atbildē saņemsi ar to pašu. Kāda tikšanās var izrādīties ļoti īpaša. Iespējams arī - kādu zināmu cilvēku ieraudzīsi pavisam citā gaismā.

SKORPIONS

Mīļuprāt rūpēsies par savējiem, kārtosi mājokli, un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes - gan latviskas, gan eksotiskas. Eksperimentē, iespējams, atklāsi sevī lieliska pavāra talantu.

STRĒLNIEKS

Radīsies labas idejas kā pārkārtot vai uzlabot mājas vidi, taču pirms ķerties pie darba, apspriedies ar mājiniekiem. Ģimenei var būt atšķirīgi viedokļi, tāpēc visi jautājumi jāizrunā.

MEŽĀZIS

Nedrīkst „uzpūsties” un klusēt, jo tāda attieksme drupina attiecības. Ja arī izceļas strīds, tad izrunājam un – ejam tālāk. Jaunas krāsas dzīvei šodien piešķirs romantisks pasākums divatā.

ŪDENSVĪRS

Mazliet parosies mājas saimniecībā, aizbrauc pie dabas, ieej pirtī. Organisma atjaunošanas un nostiprināšanas procedūras dos spēkus un enerģiju, kas būs vajadzīga jaunajā darba nedēļā.

ZIVIS

Līdzšinējā attieksmē pret attiecībām kaut kas jāpārvērtē. Ja par to domāsi, tad atbildes atnāks. Ģimenes cilvēkiem vēlams izrunāt situācijas, kas šķitušas nepieņemamas vai sadusmojušas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu