"Dzintara" kosmētikas pārdošanas apmēri sasnieguši gandrīz miljonu eiro (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kosmētikas ražotāja SIA "H.A.Brieger", kas ražo un kopš šā gada marta tirdzniecībā piedāvā kosmētiku ar zīmolu "Dzintars", pārdošanas apmēri sasnieguši gandrīz miljonu eiro, pavēstīja kompānijā.

Kompānijā arī norādīja, ka tostarp pārdotākie produkti ir saules aizsargbalzams "Jūrmala SPF 30", barojošs lūpu balzāms "Dzintari" un barojošs universālais krēms "Nīca".

Savukārt "Dzintars" internetveikalu šajā laikā apmeklējuši 180 000 unikālo apmeklētāju.

Jau vēstīts, ka "H.A.Brieger" atjaunoto "Dzintars" produkciju sāka tirgot 2021.gada marta sākumā.

Ziņots arī, ka Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa 2019.gada 12.novembrī pasludināja AS "Dzintars" par maksātnespējīgu. Savukārt 2020.gada 14.septembrī Igaunijas "Skinest Group" noslēdza līgumu par maksātnespējīgā "Dzintara" aktīvu iegādi. "Dzintara" aktīvus par 5,5 miljoniem eiro iegādājās "Skinest Group" uzņēmums SIA "Ritrem", kuras patiesais labuma guvējs ir Igaunijas miljonārs Oļegs Osinovskis.

Savukārt "H.A. Brieger" reģistrēta 2006.gadā, taču tās nosaukums līdz 2020.gada oktobra sākumam bija SIA "Instruments", bet līdz 2021.gada janvāra sākumam - "Dzintars Production". Kompānijas pamatkapitāls ir 284 500 eiro. "H.A. Brieger" īpašnieki ir "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca" (67%), kuras patiesais labuma guvējs ir Osinovskis, un SIA "Asko R" (33%), kuras īpašniece ir Udalova.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu