Igaunijas uzņēmums investēs 13 miljonus eiro jauna dzīvojamā kvartāla būvniecībā Āgenskalnā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Jaunā daudzdzīvokļu projekta "Kuldīgas parks" Āgenskalnā vizualizācija.
Jaunā daudzdzīvokļu projekta "Kuldīgas parks" Āgenskalnā vizualizācija. Foto: Ekrānuzņēmums

Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor" investēs aptuveni 13 miljonus eiro jauna daudzdzīvokļu projekta "Kuldīgas parks" būvniecībā Āgenskalnā, Gregora ielā, pavēstīja "Hepsor" pārstāvji.

Projektā plānotas divas septiņstāvu dzīvojamās ēkas. A klases energoefektivitātes rādītājiem atbilstošajās ēkās būs 116 divu, triju un četru istabu dzīvokļi. Īpašniekiem būs pieejamas noliktavas telpas, autostāvvietas, novietnes velosipēdiem, kā arī labiekārtota zaļa teritorija ar bērnu rotaļu laukumu.

Šā projekta būvniecība sākta šovasar un ēkas plāno nodot ekspluatācijā 2023.gada sākumā.

"Āgenskalns jaunu projektu attīstīšanai ir viens no pievilcīgākajiem Rīgas rajoniem. Topošās daudzdzīvokļu ēkas Gregora ielā 2A ir jau ceturtais "Hepsor" projekts šajā rajonā, un tas tiks īstenots, balstoties uz ilggadējo Igaunijas uzņēmuma labo praksi būvniecības projektu realizācijā," pauda "Hepsor" valdes loceklis Marti Krass.

"Kuldīgas parka" projektu īsteno Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor". Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2017.gada nogales un sadarbībā ar Igaunijas būvuzņēmēju "Mitt&Perlebach" īsteno vairākus dzīvojamos projektus galvaspilsētas klusajā centrā (Strēlnieku ielā 4B) un Āgenskalnā (Baložu ielā 7, Baložu ielā 9 un Āgenskalna ielā 24), kā arī attīsta komerctelpas Rīgas pievārtē.

Tuvāko gadu laikā "Hepsor" plāno apjomīgas investīcijas ne tikai dzīvojamā, bet arī komercsegmentā,

tostarp Daugavas labā krasta apbūves projektā "Krasta City", kurā investīciju apmērs pārsniegs 150 miljonus eiro.

SIA "Hepsor" reģistrēta 2017.gadā, un tās vienīgais īpašnieks ir Igaunijas uzņēmums "Hepsor Latvia Investments". Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Igaunijas pilsoņi Kristjans Mits un Andress Parloja.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu