Saules apžilbināts šoferis izraisa četru auto sadursmi Pļavniekos

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jaunā nedēļa Pļavniekos sākās ar pamatīgu sastrēgumu Lubānas ielas apkaimē, jo tur kāds saules apžilbināts šoferis nebija pamanījis apstājušos automašīnu kolonnu un bez bremzēšanas ietriecās tajā. Par to vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Pirmdienas priekšpusdienā daudziem autobraucējiem piespiedu kārtā nācās pavadīt ilgu laiku kilometriem garā sastrēgumā Pļavniekos, jo uz Lubānas ielas bija notikusi četru auto sadursme, kas pilnībā bloķēja vienu no divām joslām braukšanai galvaspilsētas centra virzienā.

Kā “Degpunktā” atklāja auto vadītājs Ģirts, kurš notikumu virpulī tika ierauts pēdējais, viņš bija stāvējis sastrēgumā apmēram pusminūti, kad aizmugurē izdzirdējis trokšņus un spoguļos ieraudzījis putekļu mākoņus. Viņam nebija šaubu, ka notiek automašīnu sadursmes, no kurām trešā, pēdējā, skāra viņa Renault busiņu. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ģirts arī atklāja, ka avārijas izraisītājs par negadījuma cēloni nosaucis spožo sauli, kuras dēļ nav pamanījis stāvošās mašīnas, savukārt medicīniskā palīdzība bijusi vajadzīga kādai sievietei. Tiesa gan, viņai drīzāk bijis šoks nekā miesas bojājumi. 

To apliecina arī  Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, sakot, ka notikuma vietā dakteru busiņā paviesojušies divi negadījumā iesaistīto auto šoferi, taču abu gūtās traumas bijušas salīdzinoši vieglas un no tālākas mediķu palīdzības abi vadītāji atteikušies.

Līdz ar to, var teikt, ka šis negadījums beidzies salīdzinoši veiksmīgi – vien ar sasistiem bleķiem un papīru kalniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu