Negadījums Vienības gatvē: autobuss ar pasažieriem ietriecas privātmājas žogā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Neparasts negadījums sestdienas, 26.jūnija vakarā, bija noticis Vienības gatvē Rīgā. Kad rīdziniece Marina izdzirdēja blīkšķi, viņa padomāja, ka notikusi avārija. Tomēr Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojumā automašīnu nebija. Kad kundze izgāja no mājas, atklājās patiesais skaļā trokšņa cēlonis - viņas īpašumā bija iebraucis autobuss, vēsta raidījums Degpunktā. 

“Nu bija tāds blieziens! Paskatījos pa logu, varbūt avārija, nevar taču redzēt. Izgāju, bet viņš jau bija iebraucis. Paldies Dievam, ka cilvēki veseli!” stāsta Marina.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Notikuma aculiecinieki pieļauj, ka lielā karstuma dēļ šoferim sākušās veselības problēmas. Jebkurš pieredzes bagāts braucējs ekstrēmā situācijā nekavējoties spiestu bremzes, bet šajā reizē transportlīdzeklis aizbraucis pārāk tālu.

“Ļoti iespējams, ka vadītājam ir kļuvis slikti. (..) Vienkārši nav līkumā ierakstījies, jo laiks ir riebīgs,” pieļauj aculiecinieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tikmēr mediķi stāsta, ka pasažieri palikuši neskarti, bet šoferim, kurš bija guvis vairāku ķermeņa daļu sasitumus, sniegta palīdzība uz vietas un ārstēšana būs jāturpina slimnīcā.

Pēc atlabšanas ar šoferi strādās ceļu satiksmes negadījumu izmeklētāji un paņemtās analīzes palīdzēs noskaidrot, vai vadītājs pie stūres sēdies skaidrā prātā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu