Foto ⟩ LTV filmē jaunu seriālu jauniešiem "Nezināms numurs" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LTV/Alvils Ronalds Bijons

Šovasar noris jauna jauniešu seriāla “Nezināms numurs” uzņemšana. Latvijas Televīzijas eksperimentālā satura platformā “16+” tas būs skatāms septembrī. Aplūko filmēšanas aizkadru foto! 

Stāsta centrā ir jaunā aktiera Rūda Bīviņa atveidotais talantīgais puisis Arturs, kura mērķiem ceļā stājas ne vien ģimene, bet, attīstoties notikumu gaitai, arī viņš pats, dzīšanās pēc atzinības un statusa.

"Ir aizvadītas pirmās filmēšanas dienas, kurās bija jāpierod pie ātrajiem tempiem, jo seriāla filmēšanas process ievērojami atšķiras no filmu radīšanas. Dienas laikā jāuzfilmē vairākas ainas, jārisina iepriekš neparedzētas situācijas, jāpielāgojas. Esam patīkami satraukti par galarezultātu, ko varēsim sniegt skatītājiem. Šķiet, komandai radusies ļoti laba sinerģija – mums ir jaunības maksimālisms un degsme radīt! Ļoti liels prieks par aktieru veikumu. Aktieri ir mūsu vienaudži, visi nesen esam piedzīvojuši vecumu, par kuru stāstām seriālā. Scenārijā ir gana daudz epizožu no mūsu vai draugu dzīvēm," norāda režisori Niklāvs Vētra un Henrijs Geidāns.

Foto: Seriāls jauniešiem "Nezināms numurs" (aizkulises).

Seriāla "Nezināms numurs" sižets sekos notikumiem divpadsmitās klases skolnieka Artura dzīvē. Puisis audzis konservatīvā ģimenē, māte Diāna vēlas, lai dēls piepilda viņas sapni par karjeru mākslā. Tomēr Arturu klasiskā māksla neinteresē, kopš četrpadsmit gadu vecuma viņš vienatnē zīmē grafiti un sapņo kļūt par Latvijā atpazīstamāko ielu mākslinieku. Arturs ir cilvēks "ēna" – skolā vienkārši eksistējis, nereti bijis apsmiekla objekts, bet dažādu sakritību dēļ viņa sociālā loma strauji mainīsies.

Stāsts ļaus ieraudzīt jauniešu emociju svārstības, izaicinājumus pieaugšanas laikā un mirkļa lēmumu sekas. Galvenās lomas atveidotājs Rūdis Bīviņš ir Latvijas Kultūras akadēmijas Valmieras teātra aktieru kursa absolvents. Citās lomās: Ričards Murāns, Raiens Šaubergs, Rūdolfs Cīrulis, Marta Vīksna u.c.

Radošās komandas kodolu veido režisori Niklāvs Vētra un Henrijs Geidāns, kā arī producents Mārtiņš Goldbergs. Seriālu uzņem producentu apvienība “Creators 22”, kas uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā jauniešu seriālu ideju konkursā. “Nezināms numurs” plānotas astoņas epizodes, katra 20 minūtes gara.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu