No krājēja līdz šopaholiķim. Kādi ir katras zīmes naudas tērēšanas paradumi?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Kāpēc daži cilvēki zina, kā sadalīt finanses un iekrāt "lietainai dienai" pat ar pieticīgiem ienākumiem, bet citi visu nopelnīto uzreiz iztērē? Astrologi ir pārliecināti, ka viss slēpjas tajā, kādas Zodiaka zīmes pārstāvji esam, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Aunus raksturo impulsīvi tēriņi. Viņi vieglprātīgi apietas ar naudu - neatkarīgi no tā, cik tās ir, viņi to iztērē, tāpēc ļoti bieži paliek ar tukšu maku ilgi pirms nākamās algas.

Tomēr tam ir arī pozitīvā puse - daudzi Auni zina, kā saprātīgi ieguldīt. Viņi nebaidās iegādāties akcijas. Kamēr citi domā, viņi vienkārši iegulda, pat ja tā ir pēdējā nauda. Un beigās bieži vien no tā iegūst.

Auniem vajadzētu izvairīties no izsolēm un azartspēlēm.

Vērsis

Vērsis ir valūta, viņi piesaista finansiālus panākumus. Tāpēc tie, kas dzimuši šajā zīmē, ļoti vērtē greznību un komfortu. Viņiem tas ir galvenais dzīves baudīšanas veids.

Tajā pašā laikā Vērši labi prot ietaupīt - atkal, lai nodrošinātu savu labsajūtu, kā arī pirktu dārgas un kvalitatīvas lietas. Šā paša iemesla dēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izdodas izveidot izcilu karjeru finanšu nozarē.

Vērsim vajadzētu izvairīties salīdzināt savu dzīvi ar miljardieriem. Vienmēr būs kāds bagātāks, taču jums ir jānovērtē dzīve šeit un tagad.

Dvīņi

Dvīņi prot lieliski plānot budžetu, ietaupīt un ieguldīt, taču viņi arī jebkurā brīdī visu var iztērēt, bezjēdzīgi iepērkoties.

Lai nopelnītu vairāk, veiklajiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem labāk kļūt par pašnodarbinātām personām. Daži nepilnas slodzes darbi viņiem nodrošinās pietiekami daudz brīva laika, naudas un daudzveidības.

Dvīņiem vajadzētu izvairīties no aizdevumiem - tie ir pārāk vilinoši ar maldinoši zemajām procentu likmēm, kas jums joprojām ir jāmaksā.

Vēzis

Vēžiem klusai dzīvei nepieciešama stabilitāte. Tādēļ viņi vienmēr ietaupa naudu, lai ārkārtas gadījumos būtu drošības spilvens. Lai nopelnītu naudu, viņi ir gatavi darīt visu iespējamo - izturēt nīstu darbu un pat liegt sev izklaidi.

Vēži ne vienmēr saprot, ka viņi drīkst apstāties, padomāt par sevi un nenoslogot sevi ar pēdējiem spēkiem. Pat uzkrājuši pienācīgu summu, viņi turpina smagi strādāt. Dažreiz no tā cieš viņu personīgā dzīve.

Vēžiem jāpārstāj visu laiku domāt, kā kļūt turīgākam.

Lauva

Lauvām parasti nav problēmu ar naudas nopelnīšanu, un arī tās tērēšanu ne. Viņi vienmēr ir uzmanības centrā, prot parādīt savas līdera īpašības, un viņiem ir pietiekami daudz spēka, lai noturētos, netērējot naudu bezjēdzīgās lietās.

Lauvas var sasniegt daudz, tāpēc viņiem nav jāuztraucas par rītdienu. Viņiem nav domu, ka nauda varētu vienkārši beigties.

Lauvām vajadzētu izvairīties no strīdiem darbā. Pārmērīgas dusmas un konflikti ar kolēģiem var atņemt viņiem uzticamu ienākumu avotu.

Jaunava

Jaunavas gadiem ilgi pārdomā savu dzīvi, tāpēc finanšu planētās viņas raksturo piesardzība un praktiskums. Šīs zīmes pārstāvji mīl ietaupīt un ieguldīt. Bet tāpēc reizēm tiek aizmirsts, ka dažkārt var ļauties tēriņiem sevis iepriecināšanai.

Jaunavas darbu paveic viegli, tām nav problēmu ar termiņu ievērošanu. Jaunavas bieži un pelnīti saņem prēmijas un stimulējošas dāvanas no priekšniekiem.

Jaunavām vajadzētu izvairīties no domām, ka nav tā vai tā cienīgas. Un dažreiz noorganizējiet sev dienu, kas ir piepildīta ar jautrību, iepirkšanos un izklaidēm.

Svari

Svari, atšķirībā no Jaunavas, pārāk daudz ļauj sev. Dažreiz maziem priekiem viņi tērē daudz vairāk nekā vajadzētu. Rezultātā vienā dienā viņi var attapties ar tukšu maku.

Tomēr parasti tas nenotiek - viņi ir lieliski darbinieki, labi tiek galā ar uzticētajiem uzdevumiem un saņem pelnītu atalgojumu.

Svariem vajadzētu izvairīties no impulsīviem tēriņiem un bezjēdzīgiem pirkumiem. Ir vērts sev vairākkārt pajautāt: vai man ir nepieciešama šī lieta? Ja ir kaut mazākās šaubas, iepirkšanās ir jāatliek.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvjiem nauda ir sinonīms drošībai un neatkarībai. Viņi nepieļauj nevajadzīgus tēriņus, krāj "lietainai dienai" un pastāvīgi meklē veidus, kā nopelnīt papildu naudu.

Skorpioni ir talantīgi daudzās nozarēs, taču finanšu analītiķa vai konsultanta karjera viņiem būtu lieliski piemērota. Viņi citu cilvēku aktīvu kontroli uzskata par varu un neatkarību no kaitinošajiem priekšniekiem.

Skorpioniem vajadzētu izvairīties no pieķeršanās naudai.

Strēlnieks

Jupiters pasargā viņus no finansiālām neveiksmēm - pat ar neapdomīgiem tēriņiem viņiem parasti viss beidzas labi.

Strēlnieki mīl daudz ceļot, rūpēties par dzīvniekiem un atklāj jaunas lietas. Izmantojot to, jebkura profesija viņiem ir ideāla. Tajā skaitā finanšu jomā - viņi intuitīvi zina, kur ieguldīt un kur ne.

Strēlniekam vajadzētu izvairīties no pārāk lieliem tēriņiem. Viņiem nepatīk taupīt, drīzāk iztērēt pēdējo centu un pat doties atvaļinājumā, apmaksājot atvaļinājumu ar kredītkarti. Bet veiksme tos var kādu brīdi pamest, tāpēc ir vērts iemācīties vismaz nedaudz ietaupīt.

Mežāzis

Mežāžus raksturo apdomība un pašdisciplīna. Tāpēc viņi ir ļoti piesardzīgi attiecībā uz naudu, nepieļauj nevajadzīgus tēriņus, krāj. Tas palīdz ekonomiskās krīzes vai neparedzētu situāciju laikā - viņiem vienmēr ir finanšu spilvens.

Šīs zīmes pārstāvji labprāt plāno ērtas vecumdienas - viņi no jaunības krāj naudu, gaidot pensiju. Tik daudz, ka dažreiz viņi aizmirst dzīvot mūsdienās un baudīt dzīvi.

Mežāžiem vajadzētu izvairīties no pārmērīgas taupības, kas robežojas ar skopumu. Dažreiz ir iespējams atļauties iztērēt naudu vērtīgai un sen vēlamai lietai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, atšķirībā no Mežāžiem, ir ļoti dāsni. Dažreiz pat par daudz. Viņi ir gatavi piešķirt iespaidīgas summas labdarībai un palīdzēt tiem, kam tā nepieciešama. Tomēr viņi atceras par sevi, tāpēc pēc šādiem žestiem viņi nepaliks tukšā.

Ūdensvīri bieži pelna labu naudu, bet nejūtas piepildīti dzīvē. Tas nav par naudu, jums vajadzētu atrisināt savas problēmas ar psihologu un sākt baudīt mazās lietas dzīvē.

Ūdensvīriem vajadzētu izvairīties no spontāniem lēmumiem un tēriņiem. Jums jāuzklausa sava intuīcija, nevis jāklausās visos palīdzības lūgumos. Tas palīdzēs atbrīvoties no krāpniekiem, kuri vēlas tikai jūsu naudu.

Zivis

Nauda pie Zivīm viegli atnāk un tikpat viegli arī aiziet, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem bieži vien ir visai maz naudas. Viņi nezina, kā atturēties no jautrības, un daudz tērē. Viņu maka stāvoklis ir tieši atkarīgs no viņu noskaņojuma.

Tomēr, ja Zivis nav apmierinātas ar savu darbu, tad pat lieli ienākumi viņus tikai kaitinās.

Zivīm vajadzētu izvairīties no neuzmanības pret naudu. Ja nevarat ietaupīt pats, varat konsultēties ar finanšu konsultantu vai tuvu draugu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu