Neuzmanīgs vadītājs uz Tallinas šosejas izraisa avāriju ar diviem cietušajiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien rīta pusē, ap plkst.10, uz Tallinas šosejas netālu no Ādažiem notika sāpīga sadursme starp kravas auto un automobili Citroen, kurš pēc trieciena pa aizmuguri kļuva par pārdesmit centimetriem īsāks. Avārijas izraisītājs savukārt bija kāds Opel Astra vadītājs, kurš neaprēķināja savas un sava spēkrata spējas un izgrieza tieši priekšā Citroen spēkratam, izprovocējot tā strauju bremzēšanu, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Negadījums notika īsi pirms plkst. 10.00 Rīga-Ainaži šosejas 13. kilometrā, pie pagrieziena uz Carnikavu. Avārijā iesaistīti divi vieglie automobiļi un kāds ceļu būves uzņēmuma kravas auto. Vissmagāk cietis nelielais “Citroen”, bet tā vadītājs nonācis slimnīcā.

“Es nebiju šeit avārijas brīdī. Kad es atbraucu, bija jau šādi. Bet sapratu, ka kāds ir braucis ārā no tā sānceļa, izbraucis priekšā manam vīram. Viņš strauji nobremzēja, un viņā ietriecās kravas auto,” stāsta “Citroen” vadītāja sieva Natālija, piebilstot ka viss gan jau būšot kārtībā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Degpunktā” neizdevās uzzināt, kā avārijas brīdis izskatījās no kravas auto vadītāja sēdvietas, jo arī šī auto stūrētājs ir bija nonācis mediķu rokās. Pēc sarunas ar būvniecības uzņēmuma pārstāvi gan atklājies neparasts fakts – šajā dienā smago auto ar būvgružu konteineru vadījusi sieviete. Viņa uzņēmumā strādā jau kādu laiku un iepriekš nepatikšanās nav iekūlusies.

Lai arī viņa nepaguva laikus apturēt savu braucamo, vaina šajā gadījumā, visticamāk, būs jāuzņemas kādam citam. Vismaz tā lēš policisti, uzklausot klātesošo paskaidrojumus.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Viena mašīna neizrēķināja situāciju, izbrauca priekšā, otrs auto sāka strauji bremzēt, kā rezultātā trešais auto ietriecās priekšējā spēkratā,” norāda Vitālijs Kompaņijecs, Ceļu policijas inspektors.

Lai cik neticami tas arī būtu, jau pēc sadursmes, kad notikuma vietā strādāja operatīvie dienesti, uz drošības saliņas Tallinas šosejas krustojumā ar pagriezienu uz Carnikavu, tika uzstādīti koši sarkanie ceļa stabiņi. Vai tas kā glābs braucējus šajā krustojumā, redzēsim nākotnē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu