Otrdien avārijās cietuši 16 cilvēki, viņu vidū seši velosipēdisti (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ivona.bigmir.net/Shutterstock.com

29. jūnijā avārijās cietuši 16 cilvēki, viņu vidū arī viens gājējs un seši velosipēdisti, izriet noValsts policijas (VP) sniegtās informācijas.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, no tiem viens gājējs un pieci velosipēdisti, bet Kurzemē seši, no tiem viens velosipēdists.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 82 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 13, Vidzemē - 12, Kurzemē - 10, bet Latgalē 12 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši četrus dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti četri autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi, bet Vidzemē viens šoferis spēkratu vadīja alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 187 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet septiņus par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 443 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 129 satiksmes negadījums, tajos cietuši 16 cilvēki, bet bojā gājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu