Jūlija mēneša horoskops

Guna Kārkliņa
, sertificēta astroloģe
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Jūlija pirmā puse diezgan saspringta, bet pēc tam mazliet vieglāk.

Mēneša sākumā romiešu mitoloģijas kara dieva vārdā nosauktā planēta Marss rāda savu neganto dabu. Marsa „aizbildniecībā” ir tehnika, tas atbild par reakciju dusmu brīžos, militārām lietām, saistās ar Uguns stihiju, enerģiju un agresiju. Domājam to labāko, bet minētajās tēmās var būt problēmas. Pasaulē karsti. Globālās norises mēs ietekmēt nevaram, bet katrs savu iespēju robežās rīkosimies apdomīgi gan ar sadzīves ierīcēm, gan uguntiņu, it īpaši mežu tuvumā. Tehniski nelabvēlīgās kombinācijas pastiprina arī Saturns un Urāns. Pirmais bremzē procesus, otrais rada jukas. Nevajag „dauzīties” ar auto. Taču labā ziņa ir tāda, ka, sākot no mēneša vidus, šīs kombinācijas pamazām izirst, spriedze mazinās un kļūst mierīgāk.

Lietišķajiem cilvēkiem atgādināšu, ka uzņēmējdarbības aizbildnis Jupiters no 20. jūnija līdz oktobra otrajai pusei nerāda labvēlīgu vaigu, jo ieņēmis tā dēvēto retrogrādo stāvokli. Īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm. Turklāt nebūtu vēlams reģistrēt uzņēmumus, jo jūlijā ir arī „bankrota kombinācija”, un šajā laikā reģistrētiem uzņēmumiem var būt vairāk problēmu un grūtāk pārdzīvot krīzes.

Vienādiņ svarīgs ir arī pilnmēness laiks, jo tas sabango emocijas. 24. jūlijā pilnmēness Ūdensvīrā. Daudz ideju, daudz sarunu, daudz nākotnes plānu. Bet neko nevajag sasteigt – darīt un runāt emociju iespaidā.

Nobeigumā vēlos uzsvērt: katram cilvēkam un katrai firmai ir sava individuālā astro karte un nekad nav tā, ka visiem vienlīdz slikti vai vienlīdz labi.

AUNS

Bez ballītes nav dzīves! Aunam allaž gribās būt uzmanības centrā, sabiedrībā, pirmajās rindās. Tomēr ievēro ierobežojumus un nerīko neatļautu, vētrainu pulcēšanos nedēļu nogalēs. Labāk pa mierīgo. Ja tev ir seni, labi draugi, tad uz viņiem vari paļauties. Bet, ja kāds svešinieks ļoti vēlas draudzēties, tad apdomā – kāpēc. Darbā izaugsmes iespējas, bet nekautrējies runāt par atalgojumu. Naudas lietām pievēršama īpaša uzmanība. Pārbaudi vai kontā ienākuši visi maksājumi, un iepērkoties netērējies pārlieku daudz. Kādam šomēnes var nākties risināt nopietnus jautājumus attiecībās ar mīļoto. Bet brīvajiem ļaudīm jāsargās no neapdomīgām dēkām.

VĒRSIS

Vasara jau gandrīz pusē un nekas tā īsti nav padarīts – nopukosies Vērsis un brīvo laiku veltīs mājas vides sakopšanai – remontam, telpu pārkārtošanai, vai dārza darbiem, lai ir gan savas saknes un ogas, gan krāšņas puķes. Uz galda allaž būs spodrs galdauts un vāzēs svaigi ziedi! Svarīgas arī sirdslietas. Mīļotais cilvēks ļoti novērtēs tavas rūpes, un arī tu saņemsi sirsnīgus mīlestības apliecinājumus. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu. Bet darbs? Šajā mēnesī vairāk bremzēšanās nekā labuma, tāpēc dari tikai pašu nepieciešamāko.

DVĪŅI

Tu esi īsts nemiera gars, kam allaž nepieciešama jauna informācija, jaunas sajūtas, jauni iespaidi. Kā nu šobrīd pasaulē ir, tā ir, bet, ja iespējams – ievērojot drošību un neriskējot ar savu un citu veselību – tad ieplāno ceļojumu. Mājsēdes laiks daudziem Dvīņiem kā sabiedriskiem cilvēkiem bijis grūts, tāpēc tagad vajadzētu izkustēties. Ja šādu atvaļinājuma plānu nav, tad meties ar pilnu jaudu darbos. Dzims lieliskas idejas un netradicionāli risinājumi arī visnotaļ lietišķos jautājumos. Gūsi atzinību.

VĒZIS

Vasara ir Vēžu laiks, un jūlijs ir īstenākais Vēžu mēnesis, jo daudziem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iekrīt dzimšanas dienas. Vajag smelties spēkus un noskaņoties jaunam darba cēlienam. Šomēnes labas iespējas uzsākt jaunus projektus, kas ne peļņu. Īstajā brīdī un laikā īstie cilvēki var gadīties tavā ceļā. Slēdzot līgumus, īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm vai labāk parādi speciālistam. Pašam ar naudu jārīkojas apdomīgi un jāsargās no spontāniem tēriņiem, nav arī vēlams uzņemties kredītsaistības. Daudz priecīgu brīžu sagādās draugi.

LAUVA

Labas manieres, smaids, draudzīgums – un durvis atveras. Daudz panāksi ar personības šarmu. Darbā stiprināsi autoritāti un kolēģi mīļuprāt uzklausīs tavus padomus. Te gan ir savi zemūdens akmentiņi: ja kāds tevi nokaitinās, tad villa pa gaisu un, iespējams, arī reputācija pagalam. Pirms sākt strīdu – apdomā. Ja esošais darbs nav pa prātam, tad jāmeklē jaunas iespējas. Mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm vai meklē vietu, kur labāks atalgojums un vairāk sociālo bonusu. Attiecību tēma otrajā plānā. Kaut kas varbūt nav pa prātam, bet risināšanu un runāšanu labāk atstāt uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Ja kāds tev teicis, kas esi pārāk kritiski noskaņots, daudz analizē, varbūt pat piesienies, tad šajā mēnesī domas mainīsies un cilvēki ieraudzīs pavisam jaunas tavas personības šķautnes. Tu proti būt jauks, mīļš un gādīgs, parūpēties par citiem. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas no pirmā acu skata. Varbūt kādam iekritīsi kā oglīte sirdī. Darbā vai biznesā tāds patukšs laiks. Daudzi devušies atvaļinājumā, sarunas un kontaktu veidošana īsti nevedas. Rosīgāk tiem, kuri strādā jomās, kas saistās ar atpūtas industrijām.

SVARI

Lielie estēti Svari ar sirdi un dvēseli vēlēsies izbaudīt vasaras krāšņumu un skaistumu – iebrist ziedošā pļavā, savērt uz smilgas meža zemenes un ielasīt smalki pītā groziņā liepu ziedus. Jauki, ja vari paņemt atvaļinājumu un izbaudīt, ko sirds kāro. Ja ir jāstrādā, tad no tevis tiks gaidīta radoša pieeja, jauni priekšlikumi un projekti. Idejas būs, un darbabiedriem tās patiks. Brīvajā laikā ieplāno kādus mājas darbus. Būtiskus remontdarbus uzsākt gan nevajadzētu, tāpat kā pamatakmens likšanu jaunai mājai, bet neliels kosmētiskais remonts, bērnistabas vai viesistabas interjera pārkārtošana būs tieši reizē.

SKORPIONS

Skorpions zina, ko grib un parasti to arī sasniedz. Lielisks laiks profesionālajai izaugsmei un kontaktu veidošanai. Var gan gadīties – kādi darbi sabremzējas un grūti to vezumu izkustināt. Tad liec pie malas un dari ko citu, jo Sīzifa akmeni pret kalnu velt nav vērts. Tāpat arī neiesaisties strīdos, ja kolēģi vai padotie skaidro attiecības. Ja to ievērosi, viss ies no rokas. Jābūt elastīgam un gatavam apgūt jaunas zināšanas. Tiešsaistē ir pieejami labi kursi un semināri, kur papildināt prasmes.

STRĒLNIEKS

Draudzīgais un izpalīdzīgais Strēlnieks vienmēr ir mīļi gaidīts un ieredzēts. Darbā kolēģi nopriecāsies: „Cik labi ir mums tāds atsaucīgs cilvēks!” Tas ir jauki un glaimojoši, bet atceries arī par savām interesēm. Varbūt pašam darbu daudz un dažādi svarīgi jautājumi risināmi. Turklāt var rasties iespējas pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam un šim procesam labi jāsagatavojas. Brīvo laiku vislabprātāk pavadīsi mierīgā mājas atmosfērā. Vakaros var aizdoties atveldzēties ūdens peldē, bet par izklaidēm svarīgāka kopības sajūta ar saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS

Tu esi nopietns cilvēks, bet kādreiz vajag mazliet neprātību un dzīves viegluma. Ja saglabāsi pozitīvu skatu uz situācijām, dzīvot būs jaukāk. Nesatraucies par lietām, ko nevari ietekmēt. Darba pienākumus izpildi pēc labākās sirdsapziņas, taču neuzņemies citu darbus. Turklāt jāturas tālāk no attiecību skaidrošanas, ja arī šķiet, ka kāds nav paveicis savus pienākumus. Interesanti pavērsieni Mežāžiem šomēnes iespējami mīlas lietās – daudz emociju un simpātiju dzirkstis. Kādam dzīve var sagriezties virpulī kā krāsains karuselis.

ŪDENSVĪRS

Darbā viss it kā ritēs savu gaitu, taču esi modrs attiecībā uz peļņu. Var rasties iespējas nopelnīt papildus vai iesaistīties kādā jaunā projektā. Arī pašam prātā var ienākt interesanta biznesa ideja. Šomēnes vairāk nekā citkārt izjutīsi, ka savējie ir atbalsts un spēka avots, kad apsīkst enerģija. Brīvdienas pavadi ar ģimeni, izdomājiet kopā kaut ko interesantu, dalieties domās un sapņojiet par nākotni. Ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai – dzīve var uzdāvāt kaislību pilnus brīžus, kas paliek atmiņā.

ZIVIS

Tavai labestībai un empātijai reizēm nav robežu – uzklausīsi, atbalstīsi, palīdzēsi ar padomu vai praktiski. Šomēnes pārliecināsies, ka dots devējam atdodas, jo kādā svarīgā situācijā tavs stiprais balsts būs draugi. Ja plāno atvaļinājumu, tad nesēdi mājās, bet iespēju robežās kaut kur aizbrauc – ja ne uz ārzemēm, tad apceļot Latvijas skaistākās vietas noteikti ir vērts. Kopā ar saviem mīļajiem. Darbarūķiem savukārt profesionālajā jomā liela rosība. Tikšanās, pārrunas, jauni projekti. Varbūt jāapgūst kādas jaunās tehnoloģijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu