Grupas "Radio trio" dalībniece Madara Dzintara piedāvā iedvesmojošu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Madara Dzintara
Madara Dzintara Foto: publicitātes

Dziedātāja Madara Dzintara, kuru plašāka publika pazīst kā vienu no "Radio trio", publisko jaunu solo dziesmu "Neatlaid".

"Dziesma par to, kā lai “neapstājas pusratā”, jeb “Neatlaid” ir stāsts par to iekšējo dzinēju, kas ir mūsos katrā. Tas ir tas motors, kas griež pasauli un idejas, liek darboties lietām un tuvoties mērķiem," raksta dziedātāja. 

"Pēdējā laikā ne vienu vien reizi ir gribējies padoties, atmest visam ar roku, un ierakties zem segas. Dziesma ir par sevis saņemšanu rokās, paskatīšanos sev acīs un pateikšanu: "Davai, saņemies! Izdari līdz galam!" Tas būtu tik jaudīgi, ja kāds, noklausoties šo dziesmu, tiešām saņemtos izdarīt to lietu, kas sen jau gaida, vai sajustu iedvesmu pabeigt iesākto," tā Madara.

Noklausies dziesmu! “Neatlaid” vārdi un mūzika – Madara Dzintara, producents Kaspars Ansons, vārdu video autore pati Madara Dzintara.

"Līdz šim esmu radījusi ekspresīvus un krāsainus video dažādiem latviešu izpildītājiem, bet es jau sen gribēju izveidot neparastu un interesantu video arī savai dziesmai, un "Neatlaid" bija ideāli piemērota. Video radīšanai izmantoju senus arhīva materiālus, atdzīvinot tēlus un ieliekot tos jaunās, negaidītās situācijās. Tas stāsts par nepadošanos, man atgādināja par tām vēsturiskajām personībām, kas neapstājās pie problēmām, bet turpināja ceļu līdz rezultātam, tāpēc šie senie zīmējumi, grafikas un kartes, manuprāt, lieliski papildina dziesmas ideju, padarot to vēl dziļāku un daudzslāņaināku," atklāj dziedātāja.

Madara Dzintara ir viena no Rīgas gospelkora solistēm, kā arī grupas “Radio trio” dalībniece, kas iekļuva "X-faktora" finālā (2018), pārstāvējusi Latviju starptautiskajā dziedātāju konkursā "Jaunais vilnis" Sočos (2019).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu