Ceturtdien avārijās cietuši 19 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: SteveWoods/Shutterstock

Otrdīen ceļu satiksmes negadījumos cietuši 19 cilvēki, no tiem trīs gājēji un viens velosipēdists, ziņo Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, no tiem divi gājēji, Vidzemē pieci, Kurzemē un Zemgalē katrā cietuši pa diviem cilvēkiem.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 109 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 58 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 16, Vidzemē - 14, Kurzemē - 10, bet Latgalē 11 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti deviņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti deviņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti četri dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs, Kurzemē trīs, bet Zemgalē un Latgalē pie stūres alkohola reibumā pieķerti katrā pa vienam autovadītājam.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 168 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet septiņus par agresīvu braukšanu un visi fiksēti Kurzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 367 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu