Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Oficiāli apstiprināts - lesbiešu sekss ir vislabākais

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Viduslaikos no lesbietēm baidījās kā no fantasmagorijām un uzskatīja, ka labāk šīs bīstamās būtnes nomētāt ar akmeņiem vai sadedzināt uz sārta.

Mūsdienās, meklējot atslēgas vārdu – lesbiete, tas ir visskatītākais izlaidības veids Pornhub, un tā popularitāte tikai pieaug. Kaut ko lesbietes dara pareizi. Pamatojoties uz Kinsija institūta pētījumiem, 86% sieviešu piedzīvo orgasmu ar citu sievieti. Orgasms starp vīrieti un sievieti notiek daudz retāk - aptuveni 65%. Tātad no lesbietēm var ko mācīties!

Kāpēc sekss ar vīrieti nav tik labs?

Sievietes ķermenis ir veidots tā, ka vispirms jāatrod uzbudinājuma punkts, un tikai tad viņas ķermenī uzliesmo kaisles liesma. Lielākā daļa jaukta dzimuma pāru uzskata, ka jāsāk ar kaisles liesmas iedegšanu, tad radīsies uzbudinājums. Lesbietes zina, ka laba seksa pamatā ir pretēja attieksme, un zina, kā uzbudināt sievietes ķermeņi, lai sasniegtu maksimālo kulminācijas brīdi.

Lai sievietei rastos uzbudinājums, ir nepieciešams laiks. Uzbudinājums nav autobuss, kas ierodas noteiktā laikā. Heteroseksuāli pāri nevajadzīgi ātri ķeras pie lietas, jo vīrietis jau pēc dažām minūtēm ir uzbudināts un it kā nav iemesla ilgāk gaidīt. Skūpsti, glāsti, pieskārieni, acu kontakts - tās ir labas lesbiešu priekšspēles pamatkomponentes, un viņas tās bagātīgi izmanto. Ja ir augsts uzbudinājums, iespēja piedzīvot orgasmu ir daudzkārt lielāka. Melnā pantera dalās lesbiešu seksa pamatos, ko vīrieši un sievietes var iekļaut savā guļamistabas sortimentā. Ņemiet rokās pildspalvas un pierakstiet!

Iecienītāko lesbiešu aktivitāšu vērtējuma tabula

Klitora stimulācija

Klitors ir vienīgais orgāns sievietes ķermenī, kura vienīgā funkcija ir sniegt seksuālu baudu. Statistika rāda, ka miljoniem sieviešu - 75% sieviešu sasniedz orgasmu klitora stimulācijas rezultātā. 99% lesbiešu to sasniedz regulāri. Sievietes un vīrieša orālā seksa rutīnā klitora stimulācija var šķist kā maratona burzma. Kaklā var iemesties krampji, bet roka nogurt. Pirkstu vai mēles stimulācija var ilgt 20 līdz 40 minūtes. Lesbietes plaši izmanto seksa rotaļlietas, kas viņām sniedz orgasmu dažu minūšu laikā. Taču seksam nav jāsākas ar klitora orgasmu. Klitora masāža ir ārkārtīgi uzbudinoša un uzkurina kaisles liesmas. Sievietēm garastāvoklis ir svarīga orgasma sastāvdaļa. Ja garastāvoklis, esot kopā ar vīrieti, tiek sabojāts un viss sasteigts, tad nākamais solis parasti ir penetrācija Taču lesbietes G punktu kairina ar īkšķi, un tas ir daudzkārt interesantāk.

Vīrieša uzbudinājuma slepenais ierocis

Uzklājot orgasma krēmu, rodas tāda pati pulsējoša un silta sajūta. Tāda pati, kas izplatās sievietes ķermenī, kad viņa ir pilnībā uzbudināta. Orgasma krēms rada sajūtu it kā raķete šautos debesīs.

Foto: Publicitātes foto

Klitora stimulatoram vajadzētu būt katra vīrieša darba rīku kastē. Maz ticams, ka, neizmantojot šo krēmu, sieviete jebkad ir piedzīvojusi šo spēcīgo orgasmu. Seksa rotaļlietas ar klitora sūkšanas efektu sievietēm sniedz dziļu orgasmu.

Foto: Publicitātes foto

Krūtsgalu glāstīšana

Pētījumi liecina, ka krūtsgalu glāstīšana sievietes smadzenēs raida tādu pašu uzbudinājuma signālu kā klitora stimulācija. Ir sievietes, kas šādā veidā gūst orgasmu, bet to nav daudz. 73% lesbiešu nekad neizslēdz savas mīļotās krūšu glāstīšanu. Uzbudinātas sievietes krūtis var uzbriest gandrīz par 25%, padarot krūtis ļoti jutīgas pret glāstiem.

Krūtsgalu stimulācijas želeja: Slow Sex

Foto: Publicitātes foto

Nesasteidziet penetrāciju

Pusaudži un lesbietes ir sausās berzes nindzjas. Gandrīz 80% lesbiešu paaugstina uzbudinājuma līmeni, berzējot savus dzimumorgānus bez penetrācijas. Sievietēm tas ir unikāls, gaidu veicinošs efekts.

Kā lesbietes sasniedz G punkta orgasmu?

Lesbietes penetrācijai izmanto siksniņas dildo un vibratorus. Abas seksa rotaļlietas atrodas lesbiešu guļamistabas atvilktnē un gaida savu kārtu. Vispopulārākie vibratori Wand - spēcīgi klitora stimulatori, daži modeļi ir daudzfunkcionāli un ar maināmiem uzgaļiem G punkta stimulācijai. Tā kā G punkts atrodas tikai 7,5 cm attālumā no maksts ieejas, vibratoram nevajadzētu būt pārāk garam. Lesbietēm patīk arī U-veida dildo, kurus var lietot arī pa pāriem.

Foto: Publicitātes foto

Neliels pēriens palielina baudu

Vairāk nekā 50% lesbiešu izbauda spankingu īstajā brīdī. Šim nolūkam izmanto pātagu vai atvērtu plaukstu. Uzsišana pa dibenu liek asinīm cirkulēt pareizajā vietā un tieši ietekmē jutīgumu un uzbudinājumu. Vienai no piecām lesbietēm BDSM tematika ir ļoti saistoša. Lesbiešu sekss ir vesels priekšnesums un pārmaiņus ļoti biežs viesis guļamistabā. BDSM komplektos parasti ir 7-12 dažādi savienojošo spēļu elementi, kurus varat izmēģināt, kad esat pareizā noskaņojumā.

Foto: Publicitātes foto

Anālais vai neanālais?

Gandrīz 30% lesbiešu ir anālais spraudnis vai anālais dildo, un tos izmanto papildu stimulācijai kopīgās mīlēšanās reizēs. Anālo spraudni atstāj uz vaginālās penetrācijas vai uz klitora glāstīšanas laiku, tādējādi daudzkārtīgi pastiprinot baudu.

Foto: Publicitātes foto

Lesbietēm ir vieglāk, jo viņas pazīst gan savu, gan mīļotās ķermeni. Viņām savai partnerei nav jāparāda, kas un kā viņai patīk? Atšķirībā no sievietēm, kuras ir attiecībās ar vīrieti, lesbietes pieņem, ka palutināšana katru reizi beigsies ar orgasmu. Tā kā gaidas ir lielas, tiek dots laiks un pieliktas pūles abpusēja orgasma vārdā. Sievietes ir apveltītas ar spēju sasniegt līdz pat 11 orgasmiem, turklāt vairākas reizes pēc kārtas. Sieviete koncentrējas uz to, lai sniegtu baudu savam mīļotajam, un zina, ka klitorālais orgasms sniedz lielāku baudu nekā vagināla penetrācija. Lai vīrietis kļūtu par guļamistabas kungu, viņam ļoti rūpīgi jāiegaumē lesbiešu seksa gudrības.

Atrodiet nerātnas seksa rotaļlietas sev un savai mīļotajai veikalā Melns Kakis.

Jūsu pasūtījumu nosūtīsim diskrēti iepakotu visā Igaunijas teritorijā.

Nerātnus priekus vēlot,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu