"Sanāk tāda nejauka lieta kā dalīšana". Ķiģelis atceļ visus vasaras koncertus (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas iedzīvotāji šķietami atgriežas "normālā dzīvē", taču ar vienu nosacījumu - jābūt vakcinētiem vai ar pārslimotu Covid-19. Mūziķis Fēlikss Ķiģelis vietnē "Facebook" publicēja video, kurā paziņo, ka šī iemesla dēļ atceļ visus šovasar plānotos koncertus. 

"Jūs jau zināt, ka kultūras sfēra ir ļoti cietusi šajā visnotaļ nejaukajā laikā. Mēs - mūziķi, esam ārkārtīgi noilgojušies pēc koncertiem. Jūs pat nevarat iedomāties, kā es gribu jūs satikt. 16. jūlijā man ir paredzēts tāds foršs koncerts Liepājā "Fontaine Gypsy Camp", kur var tikt ap 1000 cilvēku. "Fontaine" vispār ir ļoti lojāls pret visu šo dalīšanu - vakcinētie un nevakcinētie. Vienā pusē var iet vieni, otrā - otri. Bet tik un tā sanāk tāda nejauka lieta kā dalīšana.

Jūs visi, kas klausāties manu mūziku, jūs esat daļa no manas ģimenes, daļa no manas dzīves. Ja ģimene tiek dalīta, tad ballītes nav," saka mūziķis.

Ķiģelis turpina, sacīdams, ka pieņēmis smagu lēmumu un atceļ visus šovasar paredzētos koncertus.

"Tā, mīļie, tās lietas nenotiks. Tāda dalīšana var strādāt politikā, bet tas nestrādā ģimenē. Jā, mēs pazaudēsim naudiņu, bet nauda nav tas galvenais. Galvenais ir tas, kas sirdī notiek," nobeigumā piebilst mūziķis. 

Atgādinām, ka līdz šim jau vairāki pašmāju mūziķi ir atcēluši ieplānotos koncertus, to skaitā Aminata, Dons, Intars Busulis. 

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu