Turiet acis vaļā! Četras atriebīgākās horoskopa zīmes (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Real Window Creative/Shutterstock.com

Atriebība – tas ir ēdiens, kuru pasniedz aukstu. Zodiaka lokā ir četras zīmes, kuru pārstāvji zina, kā pēc iespējas asāk reaģēt uz saviem ienaidniekiem, tāpēc saskarsmē ar viņiem jums vajadzētu turēt acis vaļā, vēsta portāls "Kluber".

Skorpions

Skorpioni ir slaveni ar savu spītību, mežonību un nepiekāpību. Viņiem ir lieliska atmiņa - viņi uz visiem laikiem atceras likumpārkāpumu, apvainojumu vai pāridarījumu. Ja jūs viņus sāpinājāt, neceriet uz piedošanu.

Gadās, ka dusmīgs Skorpions nez kāpēc atstāj savu "upuri" mierā. Pat ja turpina sazināties, ziniet, ka Skorpions tāpat spēj ienīst no visas sirds. Viņi tikai nogaida atriebības dienu.

Zivis

Viņi var šķist maigi, iejūtīgi un kautrīgi, taču viņu neaizsargātība ir tikai izlikšanās. Viņi izturēs ilgi, bet sirdī jau nolamās pārdarītāju. Agrāk vai vēlāk tas izraisīs dusmu un nežēlīgas atriebības straumi.

Viņi ir sabiedriski, tāpēc varēs visus savus paziņas pārliecināt par jūsu vainu. Salabšana ar Zivīm ir iespējama, taču viņi atcerēsies jūsu grēkus.

Vērsis

Vērsis veiksmīgi uzkrāj prātā pāridarītāju sarakstu un uzmanīgi vēro ienaidnieku. Vērsis nedusmosies tāpat kā Skorpioni un nesteigsies uzbrukt kā Zivis. Viņi rīkojas vieglāk - viņi pārvērš pretinieku dzīvi ellē, līdz ienaidnieks kaunā aizbēg.

Jaunava

Daudzi pat nesaprot, kāpēc Jaunavas viņus aizvaino un izsmej. Sarkastiskas piezīmes un joki izrunāti aiz muguras, negatīvisma straume no viņu puses, nebeidzama ņirgāšanās par ienaidnieku, tas viss ir Jaunavu dabā. Iemesls var būt absurds, nekaitīgs komentārs, kas tomēr dziļi aizvainoja Jaunavu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu