Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 5. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Šodien visu uzmanību velti karjerai, jo ir labas iespējas izvirzīties savā profesijā pirmajās rindās. Un ko gan Aunam vairāk vajag? Nu, protams arī kādu mīlestības apliecinājumu saņemt.

VĒRSIS

Var izveidoties ļoti noderīgi lietišķie kontakti, pastāv iespējas vienoties par izdevīgiem darījumiem. Bet ar līgumu slēgšanu vēl nesteidzies. Viss rāmi jāapdomā.

DVĪŅI

Lai arī brīžiem šķitīs, ka laika par maz un kā senajā pasakā – saule ar dakšām jāpietur, lai neriet – plānošanai un pašdisciplīnai jābūt. Citādi var rasties dažādas problēmas.

VĒZIS

Ar optimismu un jautras mūzikas iedvesmots, Vēzis sāks jauno nedēļu. Ideju daudz, arī uzticami atbalstītāji var atrasties. Tikai ar naudu rīkojies apdomīgi.

LAUVA

Daudz enerģijas, bet atceries: kas par daudz, tas par skādi! Ja šodien virpuļosi pa biroju vai mājām, kā rotaļu vilciņš, liela labuma nebūs. Dari visu pamazām un rūpīgi.

JAUNAVA

Būsi šarmants un pievilcīgs, kas palīdzēs atvērt daudzas durvis, arī uz cilvēku sirdīm. Ja darbi nevedas, pievērsies sirdslietām. Ja dosies uz randiņu, vakars būs izdevies.

SVARI

Radīsies jauni plāni un vēlme parādīt savus talantus un spējas. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Iespējamas pēkšņas simpātijas.

SKORPIONS

Lietišķajos darījumos esi precīzs, visu dari apdomīgi, jo pastāv riski kļūdīties. Turies tālāk no situācijām, kur citi villojas. Tev pašam savas domas jādomā.

STRĒLNIEKS

Darbā atbildīgi pienākumi, taču svarīgi, lai tas tiek novērtēts gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Ja tā nav, tad ir vērts meklēt citu darbu. Vai domāt par savu biznesu.

MEŽĀZIS

Jāstrādā. Bet domas kavējas pie attiecību tēmas. Ja tajā radušās problēmas, vispirms apdomā, ko esi vai neesi darījis pats. Un, protams, ir jāizrunājas.

ŪDENSVĪRS

Kurš teica, ka: viens likums, viena taisnība visiem? Šodien var nākties paspēkoties, lai aizstāvētu savu viedokli un iestāties pret kādu negodīgu rīcību.

ZIVIS

Šī pirmdiena nav tava pirmdiena. Grūti iešūpoties darbu ritmā, arī kolēģi kaitina. Kaut kā ar to jāsadzīvo. Bet iedvesmo sevi ar domu, ka vakarā iespējami romantiski piedzīvojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu