Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 5. - 11. jūlijam.

AUNS

Ak, vasara, vasariņa... Vakari reibinoši smaržo, un sirds sitas straujāk. Šajā nedēļā pirmajā vietā sirdslietas. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi raibi kā taureņa spārns un dvēsele šūpojas kā spāre meldra galā. Daudz un dažādu emociju. Tās gan būtu vēlams kaut mazdrusciņ kontrolēt, lai pārsteidzīga rīcība kaut ko nesabojā. Savu privāto dzīvi neapspried ar citiem, lai arī kas tajā notiktu. Darbi ritēs ierastajā ritmā, bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo iztērēt var vieglāk nekā sapelnīt.

VĒRSIS

Kāpēc prāts tāds nemierīgs? Darbarūķim Vērsim patīk noteikta lietu kārtība un skaidrība – ka no rīta saule lec, bet vakarā noriet. Dienas ritēs diezgan trauksmaini, un tas var radīt nedrošības sajūtu. Katru brīvo brīdi izmanto, lai atpūstos, palutinātu sevi un sakārtotu domas. Vislabāk gan būtu paņemt atvaļinājumu un doties izbraucienā vai ceļojumā, ja tas iespējams. Ja ne, tad neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Var jau būt, ka pateiks paldies un uzslavēs, bet materiālā ziņā izdevīgumu zvaigznes šobrīd nesola.

DVĪŅI

Dažkārt ļaudis teic: viņš jau ar muti maizīti pelna... Bet, kas tur slikts? Runas māksla nav vienkārša lieta un noderīgu sakaru veidošana arī. Šonedēļ ir visas iespējas aizrunāt izdevīgus darījumus un izveidot jaunus kontaktus, kas nesīs ienākumus nākotnē. Ja arī šobrīd materiālais stāvoklis bažas nerada, vajadzētu tomēr turēties tālāk no lieliem pirkumiem līzingā vai kredītsaistībām. Pēc pēdējām ziņām Latvijā ir diezgan augstas

banku procentu likmes un var nākties krietni pārmaksāt. Brīvajā laikā prieku sniegs sportiskas aktivitātes.

VĒZIS

Tu proti uzklausīt, proti atbalstīt, pateikt mierinošu vārdu un cilvēki pie tevis tiecas. Var gadīties, ka dzīvē parādās kāds vai kādi ļaudis, kas ļoti vēlas draudzēties. Padomā un pavērtē, vai tās nav savtīgas intereses. Un svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, jo solītāju saldās mēles var pievilt. Kārtojot oficiālas darīšanas iestādēs, labi jāsagatavojas, bet prātīgāk būtu tās atlikt uz vēlāku laiku. Šajā nedēļā ir vērts strādāt pie jauniem projektiem, kas nākotnē var atnest peļņu. Palīdzēs intuīcija.

LAUVA

Enerģija mutuļo, un Lauvas ir darbības cilvēki. Jaunas domas, jaunas idejas. Bieži vien tev liekas, ka zini visu par visiem labāk, bet vajadzētu ieklausīties arī citu viedokļos. Kolēģi, biznesa partneri un ģimenes locekļi var piespēlēt interesantas idejas. Profesionālajā jomā diezgan nemierīgi un kādu brīdi var šķist, ka apstākļi ir stiprāki par tavām iecerēm. Ja kaut kas neizdodas, kā plānots, paņem pauzi un nogaidi. Tāpat arī vajadzētu atrast kādus brīžu vienatnei, lai sakārtotu domas. Garas pastaigas dabā vai meditācijas palīdzēs tikt galā ar problēmām.

JAUNAVA

Uzņemties daudz darbu, par visu atbildēt un reizēm pie sevis nodomāt: „Par ko man tas viss...”, tādi būs Jaunavu šīs nedēļas vadmotīvi. Nevajag visu darīt pašam un pēc tam staigāt ar grūtsirdīgu sejas izteiksmi. Tev ir menedžera dotības, tāpēc sadali pienākumus godīgi. Katram kolēģim savs darāmais un katram ģimenē savi pienākumi. Ja šķiet, ka grūti, sazinies ar draugiem – viņi palīdzēs uzšķilt optimisma dzirksti. Brīvajā laikā dzīvesprieks no saviesīgiem pasākumiem un kustīgām aktivitātēm dabā pēc iespējas tālāk no civilizācijas.

SVARI

Harmonija, sadarbība, līdzsvars un sadzīvošana – tās ir tēmas, kas svarīgas Svaru zodiaka zīmei. Šonedēļ var nākties izvērtēt, kuri ir īstie cilvēki tavā dzīvē, bet kuri tikai nejauši ceļabiedri vai garāmgājēji. Tā notiek, un nav jācenšas visus paturēt un pret visiem būt tolerantam. Dari tā, kā liek sirds! Profesionālajā jomā tiks novērtētas tavas idejas un ir lieliskas iespējas pieteikt sevi jaunam amatam. Vai arī – sākt meklēt citu darbu, kas iedvesmo un sniedz lielāku gandarījumu. Varbūt pat jāmaina darbības sfēra.

SKORPIONS

Ja kāds sēž tīmekļa vidū un rausta pavedienus pēc sava prāta, tad visticamāk tas ir Skorpions. Liec lietā savas analītiķa un organizatora spējas, un profesionālajā jomā panākumi garantēti. Taču zini, ka viens nav karotājs un jāprot sadarboties. Tikai jāizvērtē, ar ko kopā gribi doties medībās vai piedzīvojumos. Ja ieklausīsies intuīcijā – ātri sapratīsi. Svarīga arī privātā dzīve. Laiks romantikai un piedzīvojumiem, kas iedvesmo un dod to sajūtu, ka lido pus solīti virs zemes. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

„Hei, draugi, kā klājas?!” – šos optimisma pilnos vārdus no Strēlnieka šonedēļ varēs dzirdēt retāk. Darbā nemierīgi. Ja strādā ar datoru, tad dublē informāciju, jo paši svarīgākie faili vienā brīdī var pazust nezināmā virzienā. Strauji var mainīties pienākumi un situācijas. Tu uz visu spēsi reaģēt elastīgi, bet nevarēs teikt, ka esi apmierināts. Kad darba dienas beigušās, par pienākumiem vai projektiem vairs nedomā. Ir šādi tādi mājas darbi paveicami un nedēļas nogalē: lai dzīvo brīvības sajūta! Vienalga vai Latvijas plašumos tevi aizved auto, mocis vai divritenis. Bet dodies!

MEŽĀZIS

Šī nedēļa paies uz ļoti lietišķas nots. Mežāzis būs nolēmis sakārtot un atrisināt daudz jautājumu – gan „degošos”, gan arī tādus, kas

vēl varētu pagaidīt. Saziņa ar iestādēm, bankām, komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Jautājumi risināsies, un tu ar sevi būsi apmierināts. Kādam prāts var kļūt mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. No vienas puses labas iespējas peļņai, no otras – kaut kas nedaudz bremzējas. Ja naudas lietās nav kārtības, tad Mežāzis kļūst tramīgs. Svarīga arī privātā dzīve. Ja tev ir otrā pusīte, gādā par saskaņu. Ja esi brīvs – uzmanies no trakulīgām sirdslietu avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Varbūt vari paņemt atvaļinājumu? Profesionālajās lietās būs tāda sajūta, ka neredzama roka riteņa spieķis zarus bāž. Lai kaut ko sasniegtu, jāpieliek pūles. Tu, protams, tiksi ar visu galā, taču laiku pa laikam spēku izsīkums liks par sevi manīt. Reizumis noķersi sevi pie domas: varbūt jāmaina darbs vai nodarbošanās. Cita starpā prātā nāks kreatīvas idejas par peļņu. Daudziem Ūdensvīriem biznesā piemīt tā spējas „uzķert” to, kas būs aktuāls tikai rīt un laikus sagatavot biznesa plānu. Brīvajā laikā risināmi dažādi jautājumi ģimenē.

ZIVIS

Vērienīgi plāni un enerģija. Pienācis laiks pārmaiņām! Paplašini darbošanos, sāc jaunus projektus un apgūsti vēl nezināmus darba laukus. Neviena jūra nebūs par dziļu, neviens kalns par augstu. Tikai neko nesasteidz, un esi uzmanīgs juridiskajos jautājumos. Pasaule straujiem soļiem joņo uz priekšu, un var rasties sajūta, ka pēkšņi daudz ko nezini. Interneta plašumos ir dažādu kursu un semināru piedāvājumi. Ja pameklēsi, noteikti atradīsi kaut ko noderīgu. Dažādu jautājumu risināšanā labs palīgs būs tava smalkā intuīcija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu