11 dzērājšoferi un 30 cietušie: kāda bija svētdiena uz Latvijas ceļiem?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Pair Srinrat/Shutterstock

Svētdien avārijās Latvijā cietuši 30 cilvēki, viņu vidū arī trīs gājēji un 14 velosipēdisti.

11 velosipēdisti cietuši ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, divi gājēji un divi velosipēdisti avārijās iekļuvuši Zemgales reģionā, bet pa vienam velosipēdistam un gājējam cietuši attiecīgi Vidzemē un Latgalē.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 40 Rīgas reģionā, desmit Latgalē, pa deviņiem Vidzemē un Zemgalē, bet seši - Kurzemē, liecina policijas apkopotā statistika.

Aizvadītās nedēļas pēdējā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 11 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi un divi narkotikas lietojuši autovadītāji, Latgalē un Zemgalē pie stūres alkohola reibumā pieķerti pa trim autovadītājiem, bet Kurzemē - divi.

Svētdien uz Latvijas ceļiem VP darbinieki par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 405 protokolus, tostarp 204 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk - 46 - ātruma pārkāpēji apturēti Kurzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu