Avārijā Kurzemē izdzisusi kāda cilvēka dzīvība

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Black Duck Style/Shutterstock

Pirmdien Latvijā kopumā reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, un vienā no tiem gājis bojā kāds cilvēks.

12 avārijās ir cietušie - kopskaitā 15, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar ap plkst.11.40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Ugāles pagastā uz autoceļa Zlēkas-Ugāle noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā vīrietis.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi notikušā iemesli, taču sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot transportlīdzekli "Volkswagen Transporter", iebrauca smagā transportlīdzekļa "Volvo" aizmugurē, kamēr tā šoferis bija apstājies ceļmalā ar iedegtu avārijas gaismas signalizāciju. Negadījumā gāja bojā automašīnas "Volkswagen Transporter" vadītājs, savukārt traumas guva automašīnas pasažieris, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē, stāstīja Šeršņova.

Ceļu satiksmes negadījums ar cietušo noticis Kurzemes reģionā, kur reģistrēti arī četri negadījumi ar četriem cietušajiem, savukārt pieci negadījumi ar pieciem cietušajiem notikuši Rīgas reģionā, bet trīs negadījumi ar kopumā sešiem cietušajiem - Latgalē.

Starp aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem bijis viens gājējs un četri velosipēdisti.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem policisti pieķēruši četrus dzērājšoferus un vienu autovadītāju, kurš pie stūres bija sēdies, būdams narkotisko vielu ietekmē. Savukārt atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanā pieķerti 185 transportlīdzekļu vadītāji.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Valsts policija noformējusi 358 pārkāpuma protokolus par dažādu Ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu