Video ⟩ Avārija Barona ielā atgādina, ka veselības problēmu signālus ignorēt nedrīkst (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāds kravas auto šoferis, kas brauca pa Kr.Barona ielu, pie krustojuma ar Ģertrūdes ielu zaudēja kontroli pār spēkratu un ietriecā stabā.

Redzētais šokēja cilvēkus, kas tobrīd atradās uz ietves pie tuvējā veikala, un viņi steidzās lūkot, kas atgadījies un vai ir nepieciešama palīdzība.

Notikušā aculiecinieks raidījumam Degpunktā stāsta, ka "viņš vienkārši iebrauca stabā - kādas piecas reizes atpakaļ un uz priekšu un apstājās".

Cietušo negadījumā nebija, tomēr bija acīmredzams, ka kravas auto vadītājam ir nepieciešama palīdzība, jo viņš ar apkārtējiem nespēja komunicēt.

Uz notikuma vietu izsauta neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, kas sāka pārņēma šoferi savā pārziņā, bet policija vēlāk apstiprināja, ka vīrietis nebija alkohola reibumā un negadījums noticis veselības stāvokļa dēļ, kas ar viņu izspēlējusi ļaunu joku.

Šī situācija vēlreiz atgādina, ka visiem satiksmes dalībniekiem, jo īpaši vecāka gadagājuma cilvēkiem, ir jāpievērš pastiprināta uzmanība savam veselības stāvoklim, lai piedalīšanās ceļu satiksmē būtu drošāka gan pašam, gan apkārtējiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu