Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 9. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Interesantas idejas, var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Meklē jaunas nozares un izaicinājumus. Piesakies online biznesa kursos.

VĒRSIS

Šīs nedēļas pēdējā darbadiena tāda gausa, pievakare kā nenāk, tā nenāk... Galvā rosīsies brīvdienu plāni. Pameklē internetā kādu aizraujošu pārgājiena vai ekskursiju maršrutu.

DVĪŅI

Nejauc draudzību un naudas lietas, neaizņemies, neaizdod un neej par galvotāju. Nepārstrādājies līdz spēku izsīkumam un sargies no stresa. Pārslodze un garīgā spriedze nav vēlama.

VĒZIS

Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par draugu. Nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku solījumiem. Jātur kārtībā dokumenti, tostarp arī privātie.

LAUVA

Neuzsāc projektus, kas nav smalki izplānoti un darījumu partnerus izvēlies rūpīgi. Kaut kas var aizkavēties banku sarunu un finansējuma dēļ, taču esi neatlaidīgs un neatkāpies.

JAUNAVA

Čaklā Jaunava atkal uzņēmusies glābt situāciju darbā un līdz ar to brīvdienu sajūta kaut kur kavējas. Taču pēkšņi var uzrasties draugi, kas aicina aizraujošās izklaidēs.

SVARI

Neizturies pavirši pret darba pienākumiem, un neiesaisties intrigās vai strīdos. Svarīgi saglabāt neitrāli lietišķu pozīciju. Vai vislabākais – no sirds izrunāties.

SKORPIONS

Vari paplašināt esošo spēles laukumu un ķerties pie pavisam jauniem projektiem. Daudz kas ies no rokas viegli, tikai jāuzmanās partneru izvēlē.

STRĒLNIEKS

Šodien tā „pa mierīgo” – apdari pašu nepieciešamāko un saplāno nākamās nedēļas darbus. Pievakarē aizej pasēdēt āra kafejnīcā, satiecies ar draugiem.

MEŽĀZIS

Kaut arī vasara sauc, būsi noskaņots rūpīgam darbam, un tieši tā arī jārīkojas – soli pa solim, eiro pie eiro. Vakarā kopā ar savējiem dodies izbraucienā pie dabas.

ŪDENSVĪRS

Vēlēsies dzīvē kaut ko kardināli mainīt. Darbu? Mājokli? Mītnes zemi? Spontāni gan nerīkojies, bet apdomīgi un lēnītēm veiktās pārmaiņas, iespējams, nāks par labu.

ZIVIS

Paļaujies vairāk pats uz sevi, jo sadarbības tēma var sagādāt problēmas. Nebēdājies, ja notiek kādas pārmaiņas draugu vai paziņu lokā – jebkurā gadījumā, viss notiek uz labu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu