Agrā rīta stundā pieķer jaunieti reibumā un bez tiesībām, kurš vēlējies palīdzēt citiem (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Agrā rīta stundā dežurējot tukšajās Pārdaugavas ielās, viena no Rīgas pašvaldības policijas patruļām tukšā veikala stāvlaukumā ievēroja automašīnu Audi A3. Tās braukšanas maniere piesaistīja policistu uzmanību un lika piestāt.

Apturot automobili, policisti uzrunāja tā vadītāju - acīm redzami satrauktu jaunieti, kurš mašīnu vadīja, spēcīgas alkohola smakas ieskauts.

Policistiem radās pamatīgas aizdomas, ka šoferītis varētu būt reibumā, tomēr viņš centās rokas mazgāt nevainībā un visu noliegt.

”Es vienkārši palīdzēju cilvēkiem iedarbināt mašīnu. Viņi nemācēja to izdarīt, es palīdzēju iedarbināt,” skaidroja iereibušais jaunietis.

Pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne arī norāda, ka Audi vadītājs centies norādīt, ka mašīnai beidzies benzīns un viņš vēlas tikai aizbraukt uz tuvējo degvielas uzpildes staciju, taču arī šis arguments policistus nepārliecināja.

Vēlāk veiktā pārbaude apstiprinājusi kārtības sargu aizdomas – gados jaunais vīrietis pie stūres bija sēdies pamatīgā alkohola reibumā. Tāpat, ielūkojoties policijas datubāzēs, atklājās, ka pārkāpējam nav arī autovadītāja apliecības. Likumsakarīgi par 8. jūlija rīta braucienu tiks ierosināts kriminālprocess.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu