"Space Jam: Jauna leģenda" - Lebrons Džeimss nonāk multeņu pasaulē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Blīkšķu Bannijs un Lebrons Džeimss
Blīkšķu Bannijs un Lebrons Džeimss Foto: kadrs no filmas

Jau pavisam drīz, 16. jūlijā, visā pasaulē (arī Latvijā) pie skatītājiem nonāks jaunā basketbola filma "Space Jam. Jauna leģenda" (Space Jam: A New Legacy), kas ir turpinājums leģendārajai 1996. gada filmai "Space Jam".

Atgādinām, ka pirmajā filmā galveno lomu atveidoja Čikāgas "Bulls" zvaigzne - Maikls Džordans. Tāpat kinolentē bija redzami tādi 90. gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līgas basketbolisti kā Čārlzs Bārklijs, Patriks Jūings, Lerijs Bērds, Magsijs Bougss un Šons Bredlijs. Savukārt jaunajā versijā uz lielā ekrāna Džordanu nomainījis cits no šā brīža labākajiem basketbolistiem - Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Lebrons Džeimss (LeBron James).

Foto: Publicitātes foto

Mediju kompānijas "Warner Bros." un režisora Malcolm D. Lee filma pie skatītājiem nonāks jau 16. jūlijā un būs skatāma arī ASV izklaides milža HBO (HBO skatāms "LMT Viedtelevīzijā") maksas video satura platformā "HBO Max". Tajā filma bez papildu maksas būs redzama 31 dienu.

Nule publicēts vēl viens neliels fragments no daļēji animētās ģimenes filmas, kurā redzams, kā Lebrona varonis nonāk Blīkšķu Bannija (angļu: Bugs Bunny) animētajā pasaulē.

Atgādinām, ka Blīkšķu Bannijs ir slavenākais Looney Tunes tēls, kā arī Looney Tunes un kompānijas "Warner Bros." talismans. "Ē... Kas noticis, dok?" šī ir viena no slavenākajām truša Banija frāzēm.

Video: Fragments no jaunās filmas.

Jaunajā filmā bez paša Lebrona piedalīsies arī citi mūsdienu basketbolisti - Lebrona komandas biedri Entonijs Deiviss un Kails Kuzma, arī Lebrona sens draugs un vienaudzis  Kriss Pols, kā arī Deimiens Lilards un "Warriors" snaiperis Klejs Tompsons.

Īsa anotācija: Glābjot dēlu, slavenais NBA basketbola čempions Džeimss nokļūst multeņu pasaulē. Lai viņi sveiki un veseli varētu atgriezties mājās, Lebronam jāpalīdz Blīkšķu Banijam, Pīlei Dafijam un citiem tūņiem basketbola spēlē pret glūņu komandu - slavenu spēlētāju digitālajām un ar mākslīgo intelektu uzlabotajām kopijām.

Filmas pilnais reklāmas rullītis (latviešu val.)

Tiek ziņots, ka "Lakers" zvaigzne nākamsezon laukumā dosies ar 6. nevis 23. numuru, kā tas bija ierasts. Džeimsa numura maiņas lēmumā lielu lomu spēlējusi tieši dalība jaunajā filmā.

Šosezon Džeimss cīnījās ar traumām, iepriekšējā sezonā turnīrā triumfējušajai "Lakers" komandai ar lielām grūtībām nopelnot vietu NBA izslēgšanas spēlēs un pēcāk pirmās kārtas sērijā atzīstot Fīniksas "Suns" pārākumu. Tieši "Suns" spēlē arī viens no filmas varoņiem - saspēles vadītājs Kriss Pols.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu