Sestdienas horoskops: pēkšņas simpātiju dzirkstis var sagrozīt galvu! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 10. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Par garlaicību nevarēsi sūdzēties – dzīve griezīsies kā raibā karuselī un raus savos mutuļos. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātiju dzirkstis var sagrozīt galvu.

VĒRSIS

Ģimene un savējie pirmajā vietā. Mīļuprāt rūpēsieties par radinieku labsajūtu un labklājību. Sarīko kopīgu atpūtas pasākumu, var arī pie dabas divas dienas.

DVĪŅI

Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kam var sekot aizraujoši piedzīvojumi un kaislības. Pārdomā labi, ko šobrīd vēlies. Ja esi ar kādu kopā, sarīkojiet mazus svētkus vai kaut kur aiz

VĒZIS

Satiecies ar draugiem, piedalies sportiskās aktivitātēs – tas dos pozitīvu enerģijas lādiņu. Tajā pašā laikā atrodi brīžus arī sev vienam, lai padomātu par dzīvi. Atnāks vērtīgas atziņas.

LAUVA

Mīlestības un siltu emociju diena. Labprāt pavadīsi laiku ar savu otro pusīti. Būs gan kopīgi mājas darbi, gan sirsnīgas un iedvesmojošas sarunas.

JAUNAVA

Labi, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Ja nepieciešams atbalsts vai padoms, nekautrējies to palūgt savai otrajai pusītei vai draugiem. Ar naudu šodien rīkojies apdomīgi.

SVARI

Spēcīgas kaislības un vēlme pēc pārmaiņām. Daudz kas jāpārdomā un jāpārvērtē. Vai viss dzīvē notiek tā, kā tu vēlētos? Iespējas mainīt situāciju ir tavās rokās.

SKORPIONS

Ilgas pēc stabilitātes un dvēseles miera. Kopā ar savu otro pusīti vēlēsies baudīt dzīvi, labu vīnu, labu sieru... Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Visvairāk šodien ilgosies pēc stabilitātes un ģimeniska miera. Gādā par saskaņu un mājas pavardu – tev tas labi izdodas. Ja esi sirdī brīvs, tad lūkojies pēc nopietna partnera, kuram arī ir svarīgs stabils pamats.

MEŽĀZIS

Ļaujies jūtu straumei un baudi dzīvi. Prieks un sirds siltums no kopā būšanas ar mīļoto. Ja rodas kāda problēma, neiesaisti tās risināšanā citus cilvēkus.

ŪDENSVĪRS

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag pārāk uztiept savu patiesību. Esi tolerants pret citu uzskatiem un paļaujieties uz draugiem, ja risināmi kādi nopietni jautājumi.

ZIVIS

Šodien apcerīga diena. Vari nodoties meditācijām un sevis sakārtošanai. Liela interese par lietu dziļāko būtību un dvēseles pasauli. Varbūt kādam draugam nepieciešams atbalsts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu