Svētdienas horoskops: ar vārdu sakot – dvēseles izdaiļošanas diena! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 11. jūlijam. 

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS

Nemaini plānus un viedokli. Kas ar citiem norunāts un izlemts – tā lai arī paliek. Pretējā gadījumā cilvēki var nodomāt, ka ar tevi nevar rēķināties. Bet īstenībā tā jau nav.

VĒRSIS

Pievērsies saimnieciskiem darbiem un mājokļa izdaiļošanai. Kad radoši pastrādāts, vari sarīkot nelielu āra ballīti tuviem draugiem. Ievērojot valstī noteikto kārtību, protams.

DVĪŅI

Vari kaut kur aizbraukt, apskatīt kultūras objektus, apmeklēt mākslas pasākumus. Ar vārdu sakot – dvēseles izdaiļošanas diena. Bet vakarā domas jau pie nākamās nedēļas darbiem.

VĒZIS

Netērējies daudz saimnieciskajām vajadzībām, nauda aizplūdīs nemanot. Pienākumus mājās godīgi sadali arī citiem ģimenes locekļiem, tad darbi veiksies raitāk.

LAUVA

Būsi sabiedrības dvēsele. Labprāt satiksies vai tiešsaistē sazināsies ar draugiem. Jautras sarunas, joki, asprātības. Tas sagādās prieku un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju.

JAUNAVA

Padomā par mācībām. It īpaši vēlamas jaunas zināšanas, kas paplašina garīgos apvāršņus. Palūko, kādi ir ekskursiju maršrutu piedāvājumi ar izglītojošo un kultūras programmu.

SVARI

Sirdī ilgas pēc kā „liela un skaista”, sapņosi un cerēsi... Taču atceries, ka attiecības jākopj, savas emocijas jāparāda un jāpasper kāds solis pretī. Neglabā visu sevī.

SKORPIONS

Šarms un smaids, ko dāvāsi pasaulei, atvērs durvis uz kādu sirdi. Mīlestība sildīs, tikai sargies, lai tā nepārvēršas pārāk ugunīgās liesmās, kas posta un dedzina.

STRĒLNIEKS

Vēlams pievērsties mājas darbiem – vari remontēt, pārkārtot, uzlabot, sakopt dārzu un sarīkot ģimenei mazus svētkus. Brīvdiena jāizbauda, jo jaunā nedēļa nāk ar savu straujo ritmu.

MEŽĀZIS

Neļaujies pesimismam un nešausti sevi par to ko esi vai neesi darījis. Atrodi nodarbes, kas uzlabo garastāvokli un vairo dzīvesprieku. Vēlamas sportiskas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS

Saimniecisko aktivitāšu diena. Varbūt mājās kaut kas jāparemontē, jāpārkārto vai jāsalabo kāda sadzīves tehnikas ierīce. Kad labi pastrādāts aizbrauc pastaigāt vai nopeldēties. Spirdzinoši!

ZIVIS

Sāc veselības uzlabošanas kūri. Līdzsvarots dienas un pareizs ēšanas režīms nāks par labu. Augsts radošais potenciāls un interesantas idejas jaunajai nedēļai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu