Grupa "Jorspeis" piedāvā jaunu vasaras singlu "Dziļumā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Jorspeis"
"Jorspeis" Foto: publicitātes

Pašā vasaras tveices vidū grupa "Jorspeis" piedāvā saviem klausītājiem jaunu singlu "Dziļumā". Dziesma ir no grupas topošā albuma, kas ierakstīts pēdējā gada laikā un drīzumā tiks izdots, iekļaujot tādus jau publikai zināmus un iemīļotus singlus kā "Zelts" un "Tālāk".

"Vairumam šis Covid-19 laiks ir bijis un joprojām ir fiziski un emocionāli izaicinošs. Izjūtot dažādus ierobežojumus un zaudējumus, ir viegli nonākt vietā, kur ilgojamies pēc bijušā vai satraucamies par vēl nenotikušo. Raizes, kurām ir tendence izlikties par svarīgākām, nekā tās patiesībā ir, neļauj pamanīt iespējas mūsu pašu acu priekšā," tā par dziesmu izsakās "Jorspeis" mūziķi Linda un Māris.

Ar šo dziesmu grupa "Jorspeis" novēl saviem klausītājiem izbaudīt vasaru, ikdienā atklājot labo, kas jau ir pieejams.

Noklausies dziesmu.

Par "Jorspeis"

Zināmākie darbi ir “Debesis ir tuvu klāt”, “Arvien tuvāk”, “Zelts” un “Priecīgus Ziemassvētkus“. Grupas "Jorspeis" radošajā pieredzē ir trīs albumi – “Ābele baltā“, “Dzīvības upē“ un “Arvien tuvāk“, un digitāli izdota grupas dziesmu izlase angļu valodā. Savas darbības laikā grupa ieguvusi plašu un uzticamu atbalstītāju loku, kurā klausītāji novērtē melodisku pop/folk/indie mūziku, autentisku noskaņu un garīgumu. Grupas "Jorspeis" dziesmu vārdi atspoguļo šīs pasaules skaisto un netveramo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu