HBO publicē pirmo attēlu no seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājuma (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"And Just Like That" ("Un vienkārši tā")
"And Just Like That" ("Un vienkārši tā") Foto: HBO

ASV izklaides milzis HBO publicējis pirmo foto no jaunā seriāla "Sekss un lielpilsēta" (Sex and the City) turpinājuma. Tiesa, veidotāji vēl joprojām neatklāj, kad miniseriāls varētu nonākt uz ekrāniem. Zināms, ka tas tiks demonstrēts video straumēšanas vietnē "HBO Max".

Publiskotajā attēlā redzamas trīs galvenās varones, ko tradicionāli atveido latviešu čipsu reklamētāja Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristīna Deivisa. Seriāla desmit sērijās interesenti varēs sekot līdzi nu jau apmēram 50 gadus veco draudzeņu jaunajiem piedzīvojumiem lielpilsētā.

"And Just Like That" ("Un vienkārši tā")
"And Just Like That" ("Un vienkārši tā") Foto: HBO

Seriāla turpinājuma nosaukums būs "And Just Like That" ("Un vienkārši tā"), un to veidos, balstoties uz pirmavotiem – Kandeisas Bašnelas grāmatas motīviem un skatītāju iemīļotajām filmām.

Tomēr, kā zināms, uz ekrāna neatgriezīsies ceturtā galvenā seriāla varone – angļu aktrises Kimas Ketrelas (Kim Cattrall) atveidotā sabiedrisko attiecību speciāliste Samanta.

Seriāla turpinājumā nepiedalīsies arī "lieliskā vīrieša" lomas atveidotājs Kriss Nots un Deivids Eigenbergs, kurš seriālā atveidoja Mirandas (Sintija Niksone) mīļoto vīrieti un bērna tēvu.

Kā zināms, "Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO, kura saturu izplata "LMT Viedtelevīzija", raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

"Sekss un lielpilsēta" ir balstīts uz Kendisas Bušnelas grāmatas motīviem. Stāsts ir par četru nešķiramu draudzeņu - Kerijas (Sāra Džesika Pārkere), Mirandas (Sintija Niksone), Šarlotes (Kristīna Deivisa) un Samantas (Kima Ketrela) - ikdienas dzīvi Ņujorkā un dāmu problēmām - attiecībām ar vīriešiem, seksu, intrigām, karjeru un, protams, iepirkšanos.

No kreisās: Šarlote (Kristīna Deivisa), Kerija (Sāra Džesika Pārkere), Miranda (Sintija Niksone), Samanta (Kima Ketrela)
No kreisās: Šarlote (Kristīna Deivisa), Kerija (Sāra Džesika Pārkere), Miranda (Sintija Niksone), Samanta (Kima Ketrela) Foto: Reuters/ScanPix

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu