VIDEO ⟩ Latvijas bārmeņi aicina sabiedrību vakcinēties (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Maksym Fesenko/Shutterstock

Latvijas Bāru asociācija ir izplatījusi video aicinājumu, kurā bārmeņi, mūziķi un dīdžeji aicina sabiedrību izmantot iespēju vakcinēties pret Covid-19.

"Covid-19 ir izpostījis izklaides industriju, un tikai vakcinējoties mēs varēsim atgriezties pie normālas ikdienas," vēstījumā sabiedrībai uzsvērusi Latvijas Bāru asociācija.

"Lai bāri un naktsklubi atgūtos no piespiedu dīkstāves, būs jāpaiet ilgam laikam. Daudzas vietas tā arī nav sagaidījušas iespēju vērt savas durvis un jau ir slēgtas uz visiem laikiem, to īpašnieki cīnās, lai samaksātu pēdējos rēķinus, savukārt darbinieki - meklē jaunas darbavietas. Mums beidzot ir iespēja atsākt darbu, taču tas nebūs iespējams bez sabiedrības atbildīgas iesaistīšanās. Ja tev ir iespēja, vakcinējies! Tikai tā mēs varam apturēt nāvējošo vīrusu un atgriezties pasaulē, kādu zinājām vēl pirms pandēmijas sākuma," aicinājis Latvijas Bāru asociācijas valdes loceklis Oskars Ikstens.

"Pandēmijas pīķa stundās izklaides industrijas pastāvēšana karājās mata galā. Bāri un naktsklubi bija starp nozarēm, kas cieta visvairāk, un apgrozījums nokritās līdz minimumam. Mēs gribam strādāt, gribam apkalpot savus klientus, gribam atkal iegriezt ballīti! Tas nebūs iespējams, līdz lielākā daļa sabiedrības nebūs vakcinējusies. Tāpēc mēs aicinām - mēs gribam strādāt, lai jūs varētu ballēties, tāpēc, ja vari, izmanto iespēju vakcinēties pret Covid-19! Ja rudenī vīruss atgriezīsies ar trešo vilni, mūsu industrija var vairs neizturēt," piebildis Latvijas Bāru asociācijas loceklis Arnis Bikšus.

Pašlaik Latvijā pret Covid-19 ir vakcinējusies aptuveni trešdaļa no visiem iedzīvotājiem, bet valsts izvirzītais vakcinācijas aptveres mērķis ir ap 70% iedzīvotāju, kas ļaušot atgriezties pie normālas ikdienas.

Latvijas Bāru asociācija ir dibināta 2020.gada vasarā, "lai kopējiem spēkiem sakārtotu nozari un ļautu tai iznākt no ēnu ekonomikas pelēkās zonas".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu